Merhaba, herhangi bir işlem yapmak istedigimde bu hatayı alıyorum. Her seferinde yönetici izni sağlamalınız diyor her seferinde devam seçeneğine basmam gerekiyor.
Dosaya oluştururken ya da bir yere taşırkende oluyor.
Dosyaya sağ tıklayıp özellikler, güvenlik, düzenleye tıklayıp. Değiştirmek lazım. Administrators yazısına tıklayıp tam denetim yap. Ayrıca dosya silinmiyorsa sağ tıkla RAR ile arşive ekle var ona bas arşivleme sonrası dosyayı sil de o dosya silenecek RAR kalacak onu da silebileceksin.
Denetim Masası > Kullanıcı Hesapları > Kullanıcı Hesabı Denetimi Ayarlarını Değiştirin.
Karşınıza gelen yeri en aşağı çekin.
Bundan sonra bir daha yönetici izni istemez.
Denetim Masası > Kullanıcı Hesapları > Kullanıcı Hesabı Denetimi Ayarlarını Değiştirin.
Karşınıza gelen yeri en aşağı çekin.
Bundan sonra bir daha yönetici izni istemez.
Dosyaya sağ tıklayıp özellikler, güvenlik, düzenleye tıklayıp. Değiştirmek lazım. Administrators yazısına tıklayıp tam denetim yap. Ayrıca dosya silinmiyorsa sağ tıkla RAR ile arşive ekle var ona bas arşivleme sonrası dosyayı sil de o dosya silenecek RAR kalacak onu da silebileceksin.
Windows 11 de bunun için erişim verdiğiniz kişi Users/ahmet falan değil, bizzat outlook hesabınızın e-postasını gördüğünüz kullanıcıya yetki verirseniz, sorun çözülür.