Windows 11 Build 22000.120 ile Neler Değişti?

Ali Güngör

Technopat'ın Kurucusu ve Genel Müdürü
Yönetici
Makaleler
2
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Meslek
Technopat
Profil Kapağı
1523300036
windows-11-insider-surumu-yayinlandi.jpg

Windows Insider Dev ve Beta kullanıcılarına sunulan 22000.120 yapısı, bazı hata düzeltmeleri ve görsel iyileştirmeleri beraberinde getiriyor. Birçok kişinin dört gözle beklediğini Windows 11 halen bazı testlerden geçiyor ve Insider kanallarında yeni yapılar yayınlanmaya devam ediyor. Hatırlarsanız yeni işletim sisteminin Beta kanalına adım attığını yazmıştık. Yeni Windows 11 Insider Preview 22000.120 yapısı ise hem Dev […]

Devamı: Windows 11 Build 22000.120 ile Neler Değişti?
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...

Bu nasıl bir bug böyle🤣
Hocam yeni haberiniz oluyor galiba :)
Epey bir süre Windows 11 forumlarında dolaştı bu konu. Hatta eski sürümlerin resmi blog yazılarına bakarsanız düzeltilemeyen hatalar başlığının altında görebilirsiniz. İnsider ilk sürümden son sürüme kadar bu sıkıntıyı yaşamayan yoktu neredeyse. Ekran açılıp kapanıyor ve tüm simgeler gidiyordu; e haliyle explorer.exe'de çökmüş oluyordu. Hiçbir işlem yapamıyorduk, hatta ben bu yüzden bir iki kez sildim komple Windows 11'i.

Hocam yeni haberiniz oluyor galiba :)
Epey bir süre Windows 11 forumlarında dolaştı bu konu. Hatta eski sürümlerin resmi blog yazılarına bakarsanız düzeltilemeyen hatalar başlığının altında görebilirsiniz. İnsider ilk sürümden son sürüme kadar bu sıkıntıyı yaşamayan yoktu neredeyse. Ekran açılıp kapanıyor ve tüm simgeler gidiyordu; e haliyle explorer.exe'de çökmüş oluyordu. Hiçbir işlem yapamıyorduk, hatta ben bu yüzden bir iki kez sildim komple Windows 11'i.
Yok haberim vardı da biraz komiğime geldi açıkçası. Değişik geldi.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı