ERN DAYI Centipat Katılım 5 Nisan 2024 Mesajlar 348 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2025 #1 Bilgisayarımı sıfırlamak isteyince böyle seçenekler çıktı sizce hangisini seçmeliyim ve fark nedir? Son düzenleme: 9 Nisan 2025
Sıradan Bir Salih Decapat Katılım 30 Mayıs 2023 Mesajlar 559 Çözümler 3 Yer Ankara/Türkiye 9 Nisan 2025 #2 ERN DAYI dedi: Bilgisayarımı sıfırlamak isteyince böyle seçenekler çıktı sizce hangisini seçmeliyim ve fark nedir? Genişletmek için tıkla... Bulut internetten yükleme yapıyor sanırım ben yaparken hata verdi bende yerel yüklemeyi seçtim.
ERN DAYI dedi: Bilgisayarımı sıfırlamak isteyince böyle seçenekler çıktı sizce hangisini seçmeliyim ve fark nedir? Genişletmek için tıkla... Bulut internetten yükleme yapıyor sanırım ben yaparken hata verdi bende yerel yüklemeyi seçtim.
F4T1H Kilopat Katılım 20 Mayıs 2022 Mesajlar 5.523 Çözümler 71 Yer Aksaray Daha fazla Sistem Özellikleri Acer Nitro 5 an515-58 - 12700H RTX3060M 2x16GB RAM Cinsiyet Erkek Meslek elektrik elektronik mühendisi (3. Senem :D) 9 Nisan 2025 #3 Oradan sifirlamak bir seye yaramiyor USB ile yap YouTube'da dolu.
ERN DAYI Centipat Katılım 5 Nisan 2024 Mesajlar 348 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2025 #4 F4T1H dedi: Oradan sifirlamak bir seye yaramiyor USB ile yap YouTube'da dolu. Genişletmek için tıkla... nasıl yani vürüs farsa silmiyomu Sıradan Bir Salih dedi: Bulut internetten yükleme yapıyor sanırım ben yaparken hata verdi bende yerel yüklemeyi seçtim. Genişletmek için tıkla... yani vürüsüde siliyomu ki
F4T1H dedi: Oradan sifirlamak bir seye yaramiyor USB ile yap YouTube'da dolu. Genişletmek için tıkla... nasıl yani vürüs farsa silmiyomu Sıradan Bir Salih dedi: Bulut internetten yükleme yapıyor sanırım ben yaparken hata verdi bende yerel yüklemeyi seçtim. Genişletmek için tıkla... yani vürüsüde siliyomu ki
Sıradan Bir Salih Decapat Katılım 30 Mayıs 2023 Mesajlar 559 Çözümler 3 Yer Ankara/Türkiye 9 Nisan 2025 #5 ERN DAYI dedi: Nasıl yani virüs farsa silmiyor mu? Yani vürüsüde siliyor mu ki. Genişletmek için tıkla... Virüs silmek için format şart ben dosyaları saklıyor diye biliyorum dosyaları yedekleyin flash ile temiz format atın.
ERN DAYI dedi: Nasıl yani virüs farsa silmiyor mu? Yani vürüsüde siliyor mu ki. Genişletmek için tıkla... Virüs silmek için format şart ben dosyaları saklıyor diye biliyorum dosyaları yedekleyin flash ile temiz format atın.
F4T1H Kilopat Katılım 20 Mayıs 2022 Mesajlar 5.523 Çözümler 71 Yer Aksaray Daha fazla Sistem Özellikleri Acer Nitro 5 an515-58 - 12700H RTX3060M 2x16GB RAM Cinsiyet Erkek Meslek elektrik elektronik mühendisi (3. Senem :D) 9 Nisan 2025 #6 Hayir daha cok sistemi bozdugunu gordum. ERN DAYI dedi: Nasıl yani virüs farsa silmiyor mu? Yani vürüsüde siliyor mu ki. Genişletmek için tıkla...
Hayir daha cok sistemi bozdugunu gordum. ERN DAYI dedi: Nasıl yani virüs farsa silmiyor mu? Yani vürüsüde siliyor mu ki. Genişletmek için tıkla...
ERN DAYI Centipat Katılım 5 Nisan 2024 Mesajlar 348 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2025 #7 F4T1H dedi: Hayir daha cok sistemi bozdugunu gordum. Genişletmek için tıkla... Ne? şuan ben bulut indirmeyi yapıyorum sistem bozulur mu
F4T1H dedi: Hayir daha cok sistemi bozdugunu gordum. Genişletmek için tıkla... Ne? şuan ben bulut indirmeyi yapıyorum sistem bozulur mu
Zeroxxdx Decapat Katılım 2 Ekim 2023 Mesajlar 58 Daha fazla Sistem Özellikleri Acer Nitro 5 Intel Core I5 11400H GeForce GTX 1650 8GB Ram + 16 GB = 24 GB Ram 256 GB SSD + 1TB HDD Cinsiyet Erkek Bugün 00:05 #8 ERN DAYI dedi: Ne? Şu an ben bulut indirmeyi yapıyorum sistem bozulur mu? Genişletmek için tıkla... Kanka şu an son durum nedir ben de bugün bulut indirme yaptım yavaşlama vb. ya da C:\users'taki kullanıcı dosya adında değişme var mı?
ERN DAYI dedi: Ne? Şu an ben bulut indirmeyi yapıyorum sistem bozulur mu? Genişletmek için tıkla... Kanka şu an son durum nedir ben de bugün bulut indirme yaptım yavaşlama vb. ya da C:\users'taki kullanıcı dosya adında değişme var mı?