Windows 11 bulut sıfırlama ile yerel sıfırlama farkı nedir?

Zeroxxdx

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Acer Nitro 5
Intel Core I5 11400H
GeForce GTX 1650
8GB Ram + 16 GB = 24 GB Ram
256 GB SSD + 1TB HDD
RAM
24 GB
Ekran kartı
Geforce GTX 1650
İşlemci
Intel Core I5
Başlıktan anlaşıldığı gibi bir soru. Bugün buluttan indirme yaptım ve C diskini komple temizledim ayrıca Microsoft hesabıma bağlıydı bilgisayarım, Microsoft hesabımdan da bulut verilerini komple temizledim, öylece sıfırladım, buluttan indirme yaptım. Fakat PC'yi buluttan yükleme yapınca yavaşlama vb. olur mu? Ya da PC driverlerinde değişiklikler, bozulma olur mu emin olamadım. Bu konularda biraz takıntılıyım, yavaşlama olsun istemiyorum.

Başlıktan anlaşıldığı gibi bir soru. Bugün buluttan indirme yaptım ve C diskini komple temizledim ayrıca Microsoft hesabıma bağlıydı bilgisayarım, Microsoft hesabımdan da bulut verilerini komple temizledim, öylece sıfırladım, buluttan indirme yaptım. Fakat PC'yi buluttan yükleme yapınca yavaşlama vb. olur mu? Ya da PC driverlerinde değişiklikler, bozulma olur mu emin olamadım. Bu konularda biraz takıntılıyım, yavaşlama olsun istemiyorum.

Bulut sıfırlama buluttan Windows'u yeniden kurar. 30, 40 GB veri kullanımı gerektirir. Yerelde sistemden sıfırlar direkt. sanırsam windowsu yeniden kurmuyor o işlem. Buluta göre daha detaysız. Bulut daha sağlıklı geliyor bana.

Bulut sıfırlama buluttan Windows'u yeniden kurar. 30, 40 GB veri kullanımı gerektirir. Yerelde sistemden sıfırlar direkt. Sanırsam Windows'u yeniden kurmuyor o işlem. Buluta göre daha detaysız. Bulut daha sağlıklı geliyor bana.

Anladım yani buluttan kurmam Microsoft hesabıma ve Windows kullanıcı hesabıma vb. zarar vermez değil mi ya da performans yavaşlatma vs.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı