Windows 11 C diski erişim engeli hatası

Sen yoksun işte .

BUİLTİN'i de kaldırabiliyorum.
Aman hocam. Zaten muhtemelen kullanıcı kimliği bir şekilde değiştiği için o kullanıcı yerine BUILTIN'i gösteriyor. Sen dediğim komutu gir.

Kusura bakma işim var.

Sen yoksun işte .

Aman hocam. Zaten muhtemelen kullanıcı kimliği bir şekilde değiştiği için o kullanıcı yerine BUILTIN'i gösteriyor. Sen dediğim komutu gir.

Kusura bakma işim var.
C:\Users\eness>icacls C:
C: NT AUTHORITY\SYSTEMOI)(CI)(F)
BUILTIN\AdministratorsOI)(CI)(F)
YAEAE\enessOI)(CI)(F)
S-1-15-3-65536-3852923496-3228631905-2361761901-1328441031-2492177081-392074989-583479735-4232454157S,X)

Successfully processed 1 files; Failed processing 0 files

Buyur.

Bu sefer ekran görüntüsü daha iyi olur .

Adın gözüküyor ama izinler eksik. Az sonra bilgisayara geçersem yazacağın kodu veririm. Tüm izinlerin parametreleri lazım çünkü.

Bu sefer ekran görüntüsü daha iyi olur .

Adın gözüküyor ama izinler eksik. Az sonra bilgisayara geçersem yazacağın kodu veririm. Tüm izinlerin parametreleri lazım çünkü.
Tamamdır ben ekran görüntüsünü gönderirim. Tüm yardımınız için teşekkürler hocam.

Tamamdır ben ekran görüntüsünü gönderirim. Tüm yardımınız için teşekkürler hocam.
İzinlerin tamamı verilmiş aslında. BUILTIN dediği için herkese izin vermiş oluyor (Muhtemelen sebebi o) ve alt klasörleri de ekle olarak ayarlanmış. Peki şuan NVIDIA işlem yapamıyor mu? Yada C içindeki hiç bir klasörün içeriğini okuyamıyor musun?

Yani dediğin gibi BUILTIN'i silmek senin gözükmeni sağlayabilir ancak şu anki haliyle bile klasörleri görmen için sana izin vermesi lazım.

Hocam hallettim ben. BUİLTİN'i sildim. Sonra benim adım çıktı eklenen kullanılarda. Bende ekledim hemen. NVİDİA uygulamasında da sıkıntı çıkmadı.
Çok teşekkürler çok emeğin var. @Said HtmAGl Kendine çok iyi bak. Senden öğrenilcek çok şey var daha

Çözebildiğine sevindim. Rica ederim.

Ama BUILTIN'in tüm haklara sahip olması (yani tüm kullanıcılar) ve C diskinin sahibi olarak Admin'in seçilmesi çok şüpheli. Bunu bir virüs yapamaz o yüzden bir sorun oluşmuş olabilir yada bilgisayarını başka bir kişi kullanmış da olabilir.

Kardeşim çok duyarlı bi bilgisayar kullanıcı değil. Bende virüs programı vs. kullanmıyorum.
Büyük ihimal bu yüzden.
Ben ne olur ne olmaz bi sistem geri yükleme oluşturayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…