M muhammet yüce Hectopat Katılım 14 Nisan 2021 Mesajlar 179 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2021 #1 Bugün Windows 11 tanıtılacak ama ben hangi sitede olacağını bilmiyorum. Ayrıca tanıtım Türkçe mi olacak? Son düzenleyen: Moderatör: 24 Haziran 2021
Bugün Windows 11 tanıtılacak ama ben hangi sitede olacağını bilmiyorum. Ayrıca tanıtım Türkçe mi olacak?
S Soft Donanım Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Haziran 2020 Mesajlar 3.450 Makaleler 6 Çözümler 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2021 #2 Experience the Power of AI with Windows 11 OS, Computers & Apps | Microsoft Windows Experience the latest Microsoft Windows 11 features. Learn how our latest Windows OS gives you more ways to work, play and create. www.microsoft.com
Experience the Power of AI with Windows 11 OS, Computers & Apps | Microsoft Windows Experience the latest Microsoft Windows 11 features. Learn how our latest Windows OS gives you more ways to work, play and create. www.microsoft.com
EGGoR Kilopat Katılım 27 Nisan 2019 Mesajlar 169 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2021 #3 Sitesinde.
ReloadingData Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Nisan 2014 Mesajlar 11.888 Çözümler 244 24 Haziran 2021 #4 muhammet yüce dedi: Bugün Windows 11 tanıtılacak ama ben hangi sitede olacağını bilmiyorum. Ayrıca tanıtım Türkçe mi olacak? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
muhammet yüce dedi: Bugün Windows 11 tanıtılacak ama ben hangi sitede olacağını bilmiyorum. Ayrıca tanıtım Türkçe mi olacak? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
M m3081 Hectopat Katılım 7 Ekim 2020 Mesajlar 3.536 Makaleler 3 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2021 #5 Bu sitede olacak ama ben Technopat yayınını izleyeceğim. Experience the Power of AI with Windows 11 OS, Computers & Apps | Microsoft Windows Experience the latest Microsoft Windows 11 features. Learn how our latest Windows OS gives you more ways to work, play and create. www.microsoft.com
Bu sitede olacak ama ben Technopat yayınını izleyeceğim. Experience the Power of AI with Windows 11 OS, Computers & Apps | Microsoft Windows Experience the latest Microsoft Windows 11 features. Learn how our latest Windows OS gives you more ways to work, play and create. www.microsoft.com