Windows 11 CD key nedir?

Onur Polat

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar yeni bilgisayar aldım i5 12.nesil işlemci. RX 6750XT 12 GB OC DDR6'lı ekran kartı 16 GB RAM 1 TB SSD'li bir sistem. FreeDOS ama. Windows Vatan Bilgisayar'da 4 bindi almadım. İnternetten baktım Windows CD key diye bir ilan buldum DurmaPlay gibi güvenilir bir sitede. Ama fiyatı 90 TL falan aşırı ucuz bu orijinal Windows mu neden bu kadar ucuz? FreeDOS'a yüklenir mi yoksa Home'den Pro'ya geçmeyi sağlayan bir şey mi? Başka yerlerde 1-2 bin tlyede var Microsoft Edition veya PC key gibi şeyler. CD key olanda ne fark oluyor 90 TL olanında bilen varsa yardımcı olabilir mi önerdiğiniz Edition'u var mı Windows 11'in? Varsa link atarsanız sevinirim uygun fiyatlı bir yer. Şimdiden teşekkürler yardımcı olmaya çalışanlara.

Son düzenleyen: Moderatör:

Hocam şöyle ki, FreeDOS bilgisayarına ilk önce Windows'u kurmanız gerekli. Kurulum işlemleri basit, YouTube'dan bakarak yapabilirsiniz.
Ardından ayarlar -->windows Update kısmına geldiğinizde biraz aşağıda etkinleştirme kısmına geliyorsunuz.
Ardından ürün anahtarını etkinleştir gibisinden bir seçenek olmalı.
Bu seçeneğe tıklayıp kodu oraya giriyorsunuz.
Kodu girdikten sonra kodun aktive edilebilmesi için gerekli olan birkaç işlem var, aynı şekilde onları size gönderiyorlar.
Onları yaptıktan sonra zaten Windows'unuz otomatik olarak yükseltilmiş oluyor.
Dipnot: Windows 10 Home kurup Windows 10 Pro key almanızı öneririm zira bence 1 sene sonra Windows 11'e geçmek daha doğru çünkü bence halen bugları ve hataları mevcut. Tamamen hatalardan arınmasını beklemek en iyisi.

Ucuz gördüğün keyler lağv edilmiş şirketler, kredi kartı dolandırıcılığı, ya da toplu alınmış keylerin ıt personelleri tarafından yasadışı satıldığı için ucuz. Yine bugün forumda gördüm adam KMS denen bir crack yönteminden bahsediyor eğer internette KMS önerisi alırsan asla ama asla yapma KMS cihazına çekirdek katında erişim sağlar yani başkasına kendinden daha çok yetki vermiş olursun eğer sitelerde ucuza görüyorsan bir gün iptal olabileceğini bil bazı arkadaşlar Microsoft'un bunun önüne geçemeyeceğini ve umurunda olmadığını düşünüyor gayet yanlış ülkemizde dahi süren davalar var Microsoft'un kendi sitesinden orijinal bir ürün almanı öneririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…