Huseyin677 Hectopat Katılım 27 Kasım 2020 Mesajlar 151 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2023 #1 Merhaba. Görev çubuğunda, ayarlarda bazı simgeler yerine kare simgeler duruyor. Hiçbir yerde çözümünü bulamadım. Yardımlarınızı bekliyorum. Dosya Ekleri Ekran görüntüsü 2023-07-13 120832.png 1,8 MB · Görüntüleme: 145
Merhaba. Görev çubuğunda, ayarlarda bazı simgeler yerine kare simgeler duruyor. Hiçbir yerde çözümünü bulamadım. Yardımlarınızı bekliyorum.
Çözüm longwayy 13 Temmuz 2023 Huseyin677 dedi: Denedim olmadı hocam. Genişletmek için tıkla... sfc /scannow komutunu da kullandin mi?
Huseyin677 dedi: Denedim olmadı hocam. Genişletmek için tıkla... sfc /scannow komutunu da kullandin mi?
mburakkarakas Hectopat Katılım 19 Eylül 2021 Mesajlar 874 Çözümler 10 Yer Tekirdağ 13 Temmuz 2023 #2 Yazı fontunu değiştirmeyi deneyin. Artı 0 Eksi
longwayy Kilopat Katılım 13 Temmuz 2022 Mesajlar 4.878 Makaleler 2 Çözümler 121 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2023 #3 Bu rehberi uygula. DISM Aracıyla Windows Onarma Rehberi Windows 10'da karşılaştığınız sorunları SFC komutu ile çözemiyorsanız, DISM aracını kullanarak Windows imajını onarıp, SFC'nin işini yapmasını www.technopat.net Uyguladiktan sonra bilgisayari yeniden baslatmayi unutma. Artı 0 Eksi
Bu rehberi uygula. DISM Aracıyla Windows Onarma Rehberi Windows 10'da karşılaştığınız sorunları SFC komutu ile çözemiyorsanız, DISM aracını kullanarak Windows imajını onarıp, SFC'nin işini yapmasını www.technopat.net Uyguladiktan sonra bilgisayari yeniden baslatmayi unutma.
KS KS Huseyin677 Hectopat Katılım 27 Kasım 2020 Mesajlar 151 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2023 #4 mburakkarakas dedi: Yazı fontunu değiştirmeyi deneyin. Genişletmek için tıkla... İşe yaramadı hocam. longwayy dedi: Bu rehberi uygula. DISM Aracıyla Windows Onarma Rehberi Windows 10'da karşılaştığınız sorunları SFC komutu ile çözemiyorsanız, DISM aracını kullanarak Windows imajını onarıp, SFC'nin işini yapmasını www.technopat.net Uyguladiktan sonra bilgisayari yeniden baslatmayi unutma. Genişletmek için tıkla... w11 için kullanabilir miyim? Artı 0 Eksi
mburakkarakas dedi: Yazı fontunu değiştirmeyi deneyin. Genişletmek için tıkla... İşe yaramadı hocam. longwayy dedi: Bu rehberi uygula. DISM Aracıyla Windows Onarma Rehberi Windows 10'da karşılaştığınız sorunları SFC komutu ile çözemiyorsanız, DISM aracını kullanarak Windows imajını onarıp, SFC'nin işini yapmasını www.technopat.net Uyguladiktan sonra bilgisayari yeniden baslatmayi unutma. Genişletmek için tıkla... w11 için kullanabilir miyim?
longwayy Kilopat Katılım 13 Temmuz 2022 Mesajlar 4.878 Makaleler 2 Çözümler 121 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2023 #5 Huseyin677 dedi: W11 için kullanabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Evet, kullanabilirsin. Artı 0 Eksi
KS KS Huseyin677 Hectopat Katılım 27 Kasım 2020 Mesajlar 151 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2023 #6 longwayy dedi: Evet, kullanabilirsin. Genişletmek için tıkla... Denedim olmadı hocam. Artı 0 Eksi
longwayy Kilopat Katılım 13 Temmuz 2022 Mesajlar 4.878 Makaleler 2 Çözümler 121 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2023 #7 Huseyin677 dedi: Denedim olmadı hocam. Genişletmek için tıkla... sfc /scannow komutunu da kullandin mi? Artı 1 Eksi Çözüm
Huseyin677 dedi: Denedim olmadı hocam. Genişletmek için tıkla... sfc /scannow komutunu da kullandin mi?
KS KS Huseyin677 Hectopat Katılım 27 Kasım 2020 Mesajlar 151 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2023 #8 longwayy dedi: sfc /scannow komutunu da kullandin mi? Genişletmek için tıkla... Şimdi kullandım. Reset mi atayım yoksa başka bir adım var mı? Artı 0 Eksi
longwayy dedi: sfc /scannow komutunu da kullandin mi? Genişletmek için tıkla... Şimdi kullandım. Reset mi atayım yoksa başka bir adım var mı?
longwayy Kilopat Katılım 13 Temmuz 2022 Mesajlar 4.878 Makaleler 2 Çözümler 121 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2023 #9 Huseyin677 dedi: Şimdi kullandım. Reset mi atayım yoksa başka bir adım var mı? Genişletmek için tıkla... Yeniden baslatin bilgisayari hocam. Artı 0 Eksi
Huseyin677 dedi: Şimdi kullandım. Reset mi atayım yoksa başka bir adım var mı? Genişletmek için tıkla... Yeniden baslatin bilgisayari hocam.
KS KS Huseyin677 Hectopat Katılım 27 Kasım 2020 Mesajlar 151 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2023 #10 longwayy dedi: Yeniden baslatin bilgisayari hocam. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler hocam, halloldu. Format atacaktım sinirden. Artı 0 Eksi
longwayy dedi: Yeniden baslatin bilgisayari hocam. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler hocam, halloldu. Format atacaktım sinirden.