Rufus ile ISO dosyasını yazdırırken size bu gereksinimleri kaldırmak isteyip istemediğinizi soruyor. Tikleri işaretlerseniz herhangi bir sürümü çevrimdışı olarak kurabilirsiniz.
Hesap durumu Pro ve Home sürümüne göre değişir. Windows 11 için Home sürümünde çevrimiçi hesap kurulumu yapmak zorundasınız. Pro versiyonda çevrimdışı kurulumu 22H1 sürümü ile de yapılabiliyordu. Sürüm farketmeksizin Rufusa 3.20 versiyonu ile gelen özellikle bu seçeneğini atlatabilirsiniz. 22H1 ve 22H2 sürümleri arasında hesap kurulum farklılıkları yok. Yukarda yazdıklarım şu ana kadar ki tüm sürümlerde geçerli. Bu seçenek Rufus ile geldi. Windows aracı ile ISO yazdırırsanız Home sürümü için çevrimiçi hesap kurmak zorundasınız.
Recep Bey'in cmd üzerinden yaptığı artık işe yaramıyor. Dediğiniz mail hesabıyla girişi deneyince yine hesap olmadan kurulum yapılabiliyor. Bilgi için teşekkürler.