U Uvaxstra Megapat Katılım 6 Temmuz 2016 Mesajlar 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2021 #11 Tek tek hepsini Chrome yapın oluyor.
cngzkyz Kilopat Katılım 12 Temmuz 2014 Mesajlar 87 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilişim 6 Temmuz 2021 #12 Bir yanlışlık olmasın. Win11'e ilk yükseltmemde bu seçenek vardı. Direkt Chrome seçmiştim. Uzantıyla falan sormadı bana.
Bir yanlışlık olmasın. Win11'e ilk yükseltmemde bu seçenek vardı. Direkt Chrome seçmiştim. Uzantıyla falan sormadı bana.
Bogazitchy Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Nisan 2019 Mesajlar 1.975 Çözümler 36 Yer Sakarya/Akyazı Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Teknisyen. 7 Temmuz 2021 #13 cngzkyz dedi: Bir yanlışlık olmasın. Win11'e ilk yükseltmemde bu seçenek vardı. Direkt Chrome seçmiştim. Uzantıyla falan sormadı bana. Genişletmek için tıkla... İlk sızan sürümü o şekildeydi ama Insider sürümünde bu şekilde uzantı soruyor tek tek.
cngzkyz dedi: Bir yanlışlık olmasın. Win11'e ilk yükseltmemde bu seçenek vardı. Direkt Chrome seçmiştim. Uzantıyla falan sormadı bana. Genişletmek için tıkla... İlk sızan sürümü o şekildeydi ama Insider sürümünde bu şekilde uzantı soruyor tek tek.
Aydinern Centipat Katılım 9 Ekim 2020 Mesajlar 188 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2021 #14 Bogazitchy dedi: Windows 11 Insider sürümünü kurdum. Chrome'u varsayılan nasıl yapacağımı çözemedim. Eki Görüntüle 1097828 Burada hepsini tek tek Chrome mu yapmam lazım? Daha basit bir yöntemi vardır herhalde. Genişletmek için tıkla... Ben hepsini tek tek yapmistim.
Bogazitchy dedi: Windows 11 Insider sürümünü kurdum. Chrome'u varsayılan nasıl yapacağımı çözemedim. Eki Görüntüle 1097828 Burada hepsini tek tek Chrome mu yapmam lazım? Daha basit bir yöntemi vardır herhalde. Genişletmek için tıkla... Ben hepsini tek tek yapmistim.
murataydın350682 Kilopat Katılım 17 Eylül 2015 Mesajlar 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2021 #15 Hepsini tek tek yapmaya gerek yok ben. Htm ve .html değişince diğerleri kendiliğinden değişti. Bende öyle oldu, yani tek tek yapmadım. Son düzenleyen: Moderatör: 28 Eylül 2021
Hepsini tek tek yapmaya gerek yok ben. Htm ve .html değişince diğerleri kendiliğinden değişti. Bende öyle oldu, yani tek tek yapmadım.