Windows 11 çıkar mı?

Windows 7'nin destegini 10 yıl sonra kestiklerine göre 2022'de Windows 8'in destegi kesilecek. O zaman sadece Windows 10 kalacak.
Adamlar yeni işletim sistemi çıkartmak zorunda kalacaklar mı sizce?

2023'te Windows 8.1'in desteği kesilecek. Windows 8'in desteği çoktan kesildi. Windows 10 yılda iki büyük sürüm güncellemesi alıyorken NT 6.4 çekirdeği sıkıntı çıkarmazsa Windows 11 çıkmaz bence. Windows 10X bir iki yıla çıkar ama direkt bilgisayara kurulamıyor diye biliyorum.

Yeni kernel yazmak çok uzun ve maliyetli olurdu zaten. Bence iyi etmişler. Biraz daha optimize olabilir ama sanki

Hocam o kernel işini baştan yazmak çok uzun sürer. Ek olarak regedit var baş belası. Çok kötü bir XP'den kalma çekirdek var.

Bence çıkmalı çünkü bu yaşlanmış NT çekirdeği artık yeni özellikleri kaldıramıyor yeni çekirdek üzerinden yeni Windows yapılmalı bence.

Windows 11 çıkmaz ama Google Fuchsia ile rekabet edebilmek için yeni işletim sistem şart diye düşünüyorum.

Fatura kapılar'dan aldığım gizli bilgiye göre Windows 9 çıkacaktır, arada kaynamıştı kendisi

Şaka bi yana, çıkmayacaktır.

Windows 11 çıkmaz dediler ama çıkabilir ne desek kesin değil kendi yaptığı açıklamayı biliyorum ama karar değiştirebilirler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…