e.n.e.s Kilopat Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 9.892 Makaleler 5 Çözümler 155 5 Ekim 2021 #11 3 ay önce Developer sürümü çıkmıştı, bugün de resmi sürüm çıktı. Ömerrrrrr dedi: Güncelleştirmeleri denetle dediğimde gelmiyor nereden yapabilirim Genişletmek için tıkla... Windows 11'i indirin Buradan yardımcıyı indirin.
3 ay önce Developer sürümü çıkmıştı, bugün de resmi sürüm çıktı. Ömerrrrrr dedi: Güncelleştirmeleri denetle dediğimde gelmiyor nereden yapabilirim Genişletmek için tıkla... Windows 11'i indirin Buradan yardımcıyı indirin.
Ömerrrrrr Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 2.259 Makaleler 3 Çözümler 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2021 #12 e.n.e.s dedi: 3 ay önce Developer sürümü çıkmıştı, bugün de resmi sürüm çıktı. Windows 11'i indirin Buradan yardımcıyı indirin. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim Ömerrrrrr dedi: Teşekkür ederim Genişletmek için tıkla... Arkadaşlar ben indirdim windows 11 i gerçekten çok tatlı ama bu sağ altta masaüstüne dönme tuşu yok. Nerede acaba o tuş ? Huawei PC manager var onun yerine Düzenleme : huawei pc manageri kapatınca geldi o köşe Son düzenleme: 5 Ekim 2021
e.n.e.s dedi: 3 ay önce Developer sürümü çıkmıştı, bugün de resmi sürüm çıktı. Windows 11'i indirin Buradan yardımcıyı indirin. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim Ömerrrrrr dedi: Teşekkür ederim Genişletmek için tıkla... Arkadaşlar ben indirdim windows 11 i gerçekten çok tatlı ama bu sağ altta masaüstüne dönme tuşu yok. Nerede acaba o tuş ? Huawei PC manager var onun yerine Düzenleme : huawei pc manageri kapatınca geldi o köşe