A AlperY24 Femtopat Katılım 5 Ekim 2024 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2025 #1 Windows 11 Cloudflare VPN'i silmeme rağmen bildirimler bölümünde gözüküyor. Dosya Ekleri Ekran görüntüsü 2025-01-04 000444.png 3,7 KB · Görüntüleme: 28
Çözüm mza01 4 Ocak 2025 Silinebiliyorsa HiBit Uninstaller ile deneyin. Geri dönüşüm kutusundan vs. sildiyseniz silinmemiş olabilir.
Silinebiliyorsa HiBit Uninstaller ile deneyin. Geri dönüşüm kutusundan vs. sildiyseniz silinmemiş olabilir.
mza01 Centipat Katılım 6 Nisan 2024 Mesajlar 698 Makaleler 2 Çözümler 9 Yer Konya Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2025 #2 Silinebiliyorsa HiBit Uninstaller ile deneyin. Geri dönüşüm kutusundan vs. sildiyseniz silinmemiş olabilir. Artı 0 Eksi Çözüm
Silinebiliyorsa HiBit Uninstaller ile deneyin. Geri dönüşüm kutusundan vs. sildiyseniz silinmemiş olabilir.
KS KS A AlperY24 Femtopat Katılım 5 Ekim 2024 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2025 #3 mza01 dedi: Silinebiliyorsa HiBit Uninstaller ile deneyin. Geri dönüşüm kutusundan vs. sildiyseniz silinmemiş olabilir. Genişletmek için tıkla... Yok Denetim Masası'ndan sildim ve kedi unistalından. mza01 dedi: Silinebiliyorsa HiBit Uninstaller ile deneyin. Geri dönüşüm kutusundan vs. sildiyseniz silinmemiş olabilir. Genişletmek için tıkla... Gözükmüyor uygulamada. Artı 0 Eksi
mza01 dedi: Silinebiliyorsa HiBit Uninstaller ile deneyin. Geri dönüşüm kutusundan vs. sildiyseniz silinmemiş olabilir. Genişletmek için tıkla... Yok Denetim Masası'ndan sildim ve kedi unistalından. mza01 dedi: Silinebiliyorsa HiBit Uninstaller ile deneyin. Geri dönüşüm kutusundan vs. sildiyseniz silinmemiş olabilir. Genişletmek için tıkla... Gözükmüyor uygulamada.
mza01 Centipat Katılım 6 Nisan 2024 Mesajlar 698 Makaleler 2 Çözümler 9 Yer Konya Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2025 #4 AlperY24 dedi: Yok Denetim Masası'ndan sildim ve kedi unistalından. Gözükmüyor uygulamada. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarı yeniden başlattınız mı? Artı 0 Eksi
AlperY24 dedi: Yok Denetim Masası'ndan sildim ve kedi unistalından. Gözükmüyor uygulamada. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarı yeniden başlattınız mı?
KS KS A AlperY24 Femtopat Katılım 5 Ekim 2024 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2025 #5 mza01 dedi: Bilgisayarı yeniden başlattınız mı? Genişletmek için tıkla... Yok uyuglamayı çok önceden yüklemiştim ve kaldırdım fakat bugün fark ettim daha yeni gitmedğini. Düzelttim şimdi uyulamayı yeniden yukleyim hibit ile kaldırdığımda gitti. Artı 0 Eksi
mza01 dedi: Bilgisayarı yeniden başlattınız mı? Genişletmek için tıkla... Yok uyuglamayı çok önceden yüklemiştim ve kaldırdım fakat bugün fark ettim daha yeni gitmedğini. Düzelttim şimdi uyulamayı yeniden yukleyim hibit ile kaldırdığımda gitti.
mza01 Centipat Katılım 6 Nisan 2024 Mesajlar 698 Makaleler 2 Çözümler 9 Yer Konya Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2025 #6 AlperY24 dedi: Yok uyuglamayı çok önceden yüklemiştim ve kaldırdım fakat bugün fark ettim daha yeni gitmedğini. Düzelttim şimdi uyulamayı yeniden yukleyim hibit ile kaldırdığımda gitti. Genişletmek için tıkla... Tamamdır, iyi sosyaller. Artı 0 Eksi
AlperY24 dedi: Yok uyuglamayı çok önceden yüklemiştim ve kaldırdım fakat bugün fark ettim daha yeni gitmedğini. Düzelttim şimdi uyulamayı yeniden yukleyim hibit ile kaldırdığımda gitti. Genişletmek için tıkla... Tamamdır, iyi sosyaller.