Virüs olabilir tarama yap.Peki neden silindiğine dair bir fikrin var mı, Virüs benzeri bir şeyden dolayımı. Birde yükleme şansımız varmı yoksa format mı atmamız lazım?
sfc /scannow
komutu işe yarar. Powershell'de yönetici izni ile gir.cmd.exe şeklinde birşey yok fakat benzer türevleri var.C:\Windows\System32 klasöründe cmd.exe var mı bir bak bakalım.
Evet onuda denedim(Win+R yerine CTRL+R yazmışım...), sonuç aynı.Win+R denediniz mi?
Silinmiş o zaman. Açılmaz.cmd.exe şeklinde birşey yok fakat benzer türevleri var.
Peki neden silindiğine dair bir fikrin var mı, Virüs benzeri bir şeyden dolayımı. Birde yükleme şansımız varmı yoksa format mı atmamız lazım?Silinmiş o zaman. Açılmaz.
Şuan neden açılmadığını değil neden silindiğini bulman lazım.
Virüs olabilir tarama yap.Peki neden silindiğine dair bir fikrin var mı, Virüs benzeri bir şeyden dolayımı. Birde yükleme şansımız varmı yoksa format mı atmamız lazım?
sfc /scannow
komutu işe yarar. Powershell'de yönetici izni ile gir.Powershell hakkında biraz aydınlatabilir misin hocam, pek bir bilgim yok. Bilgisayara mı yüklemem lazım yoksa zaten olan bir program mı?Virüs olabilir tarama yap.
sfc /scannow
komutu işe yarar. Powershell'de yönetici izni ile gir.
Normalde CMD'ye yazılır ama haliyle sende olmadığı için Powershell programını kullanman lazım. Aramaya yazarsan çıkar, tabii o da silinmemişsePowershell hakkında biraz aydınlatabilir misin hocam, pek bir bilgim yok. Bilgisayara mı yüklemem lazım yoksa zaten olan bir program mı?
Normalde CMD'ye yazılır ama haliyle sende olmadığı için PowerShell programını kullanman lazım. Aramaya yazarsan çıkar, tabii o da silinmemişse.
Açtıktan sonra dediğim komutu gir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.