Q qrdan Zeptopat Katılım 10 Mayıs 2024 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mayıs 2024 #1 Merhaba. Windows 11'de CMD'den "LS" komutunu yazmıştım fakat "'LS' is not recognized as an internal or external command, Operable program or batch file." hatası verdi. Ne yapabilirim?
Merhaba. Windows 11'de CMD'den "LS" komutunu yazmıştım fakat "'LS' is not recognized as an internal or external command, Operable program or batch file." hatası verdi. Ne yapabilirim?
misty rosetta Megapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Haziran 2019 Mesajlar 4.562 Çözümler 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mayıs 2024 #2 Windows'ta bir dizindeki dosyaları listelemek için "ls" değil "dir" kullanılır. Artı 0 Eksi
S SENkArthel Decapat Katılım 23 Aralık 2022 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2024 #3 /Set' is not recognized as an internal or external command, Operable program or batch file. CMD'de böyle bir sorunla karşılaşıyorum ne yapabilirim? Artı 0 Eksi
/Set' is not recognized as an internal or external command, Operable program or batch file. CMD'de böyle bir sorunla karşılaşıyorum ne yapabilirim?