kasar36 Centipat Katılım 2 Şubat 2024 Mesajlar 327 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2025 #1 Selamlar ASUS TUF A16 kullanıyorum ve laptop çöktü yanlışlıkla profili sildim ve sıfırlayamıyorum. Her türlü yolu denedim ama olmadı USB olmadan nasıl çözebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 5 Ocak 2025
Selamlar ASUS TUF A16 kullanıyorum ve laptop çöktü yanlışlıkla profili sildim ve sıfırlayamıyorum. Her türlü yolu denedim ama olmadı USB olmadan nasıl çözebilirim?
Said HtmAGl Kilopat Pencere Uzmanı Katılım 7 Haziran 2021 Mesajlar 2.161 Çözümler 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Boş işler 5 Ocak 2025 #2 Profili sildim derken?
kasar36 Centipat Katılım 2 Şubat 2024 Mesajlar 327 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2025 #3 Said HtmAGl dedi: Profili sildim derken? Genişletmek için tıkla... TreeSize'den kendi simim yazan klasörü sildim ve sıfırlanırken hata oluşuyor
Said HtmAGl dedi: Profili sildim derken? Genişletmek için tıkla... TreeSize'den kendi simim yazan klasörü sildim ve sıfırlanırken hata oluşuyor
Said HtmAGl Kilopat Pencere Uzmanı Katılım 7 Haziran 2021 Mesajlar 2.161 Çözümler 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Boş işler 5 Ocak 2025 #4 kasar36 dedi: TreeSize'den kendi simim yazan klasörü sildim ve sıfırlanırken hata oluşuyor Genişletmek için tıkla... Bilgisayara girdiğinde ne oluyor? Şifre girme ekranına kadar ulaşıyor mu?
kasar36 dedi: TreeSize'den kendi simim yazan klasörü sildim ve sıfırlanırken hata oluşuyor Genişletmek için tıkla... Bilgisayara girdiğinde ne oluyor? Şifre girme ekranına kadar ulaşıyor mu?