Windows 11 çöküyor

AKYTRPRO

Decapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar ben bugün Malwarebytes ile tarama yaptığımda 15 adet PUP buldu. Daha sonra yeniden başlat dedi ben de başlattım fakat başlatınca güncellemeler yükleniyor diye çıktı. Daha sonra yeşil hata ekranı verdi yeniden başlattı. Daha sonra bunu 5 kez tekrarladı ve en sonunda bilgisayarınız onarılamadı dendi ve bende PC'yi gelişmiş seçeneklerden sıfırladım. Sizce bütün bunların sebebi virüs olabilir mi?

Merhaba arkadaşlar ben bugün Malwarebytes ile tarama yaptığımda 15 adet PUP buldu. Daha sonra yeniden başlat dedi ben de başlattım fakat başlatınca güncellemeler yükleniyor diye çıktı. Daha sonra yeşil hata ekranı verdi yeniden başlattı. Daha sonra bunu 5 kez tekrarladı ve en sonunda bilgisayarınız onarılamadı dendi ve bende PC'yi gelişmiş seçeneklerden sıfırladım. Sizce bütün bunların sebebi virüs olabilir mi?
Son zamanlarda riskli bir şey yaptıysanız olabilir. (Korsan oyun indirmek vs.) Ama bence Windows 11'deki hatalar yüzünden de olmuş olabilir.

Bende bundan şüphelendim açıkçası ama Malwarebytes nasıl yapabilir ki bunu.
Son zamanlarda riskli bir şey yaptıysanız olabilir. (korsan oyun indirmek vs.) Ama bence Windows 11'deki hatalar yüzünden de olmuş olabilir.

Hayır indirmedim ama Windows hiç hata vermiyordu 2 haftadır ondan konu açtım.
Acaba linkteki uygulama yüzünden olmuş olabilir mi?

Bende bundan şüphelendim açıkçası ama Malwarebytes nasıl yapabilir ki bunu.

Hayır indirmedim ama Windows hiç hata vermiyordu 2 haftadır ondan konu açtım.
Acaba linkteki uygulama yüzünden olmuş olabilir mi?

Hocam %90 ihtimalle bu uygulama yüzünden olmuştur. IObit yazılımları sistemsel hatalara sebep olabiliyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı