0zymandias Hectopat Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 197 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Kasım 2023 #11 Çınar ÇİFTÇİ dedi: Güç seçeneklerinden hızlı başlatmayı kapat. Sıkıştırılmış belleği kapat. CMD'yi yönetici olarak çalıştır ve şu kodları yaz. SFC /scannow DISM /online /cleanup-image /checkhealth DISM /online /cleanup-image /restorehealth Chkdsk /f /r /b Genişletmek için tıkla... Yapıyorum şu anda.
Çınar ÇİFTÇİ dedi: Güç seçeneklerinden hızlı başlatmayı kapat. Sıkıştırılmış belleği kapat. CMD'yi yönetici olarak çalıştır ve şu kodları yaz. SFC /scannow DISM /online /cleanup-image /checkhealth DISM /online /cleanup-image /restorehealth Chkdsk /f /r /b Genişletmek için tıkla... Yapıyorum şu anda.
Ç Çınar ÇİFTÇİ Hectopat Katılım 30 Mayıs 2023 Mesajlar 2.185 Çözümler 22 5 Kasım 2023 #12 0zymandias dedi: Yapıyorum şu anda. Genişletmek için tıkla... Defender bellek bütünlüğünü de kapatıp yeniden başlat.
0zymandias dedi: Yapıyorum şu anda. Genişletmek için tıkla... Defender bellek bütünlüğünü de kapatıp yeniden başlat.
0zymandias Hectopat Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 197 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Kasım 2023 #13 Çınar ÇİFTÇİ dedi: Defender bellek bütünlüğünü de kapatıp yeniden başlat. Genişletmek için tıkla... Defenderımda bellek bütünlüğü ayarı yok. Çınar ÇİFTÇİ dedi: Güç seçeneklerinden hızlı başlatmayı kapat. Sıkıştırılmış belleği kapat. CMD'yi yönetici olarak çalıştır ve şu kodları yaz. SFC /scannow DISM /online /cleanup-image /checkhealth DISM /online /cleanup-image /restorehealth Chkdsk /f /r /b Genişletmek için tıkla... Düzeldi galiba bunları yapınca. Son düzenleme: 5 Kasım 2023
Çınar ÇİFTÇİ dedi: Defender bellek bütünlüğünü de kapatıp yeniden başlat. Genişletmek için tıkla... Defenderımda bellek bütünlüğü ayarı yok. Çınar ÇİFTÇİ dedi: Güç seçeneklerinden hızlı başlatmayı kapat. Sıkıştırılmış belleği kapat. CMD'yi yönetici olarak çalıştır ve şu kodları yaz. SFC /scannow DISM /online /cleanup-image /checkhealth DISM /online /cleanup-image /restorehealth Chkdsk /f /r /b Genişletmek için tıkla... Düzeldi galiba bunları yapınca.