Çözüldü Windows 11 çözünürlük sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

UcanCekyat

Femtopat
Daha fazla  
Dün böyle bir durum yoktu. Bugün oldu çözünürlüğü değiştirince 60 Hz de kalıyor. Mesela 1920x1080 de ve 1440x1080 de 200 Hzken diğer bütün çözünürlükte 60 Hz sabitliyor, değiştiremiyorum. bunu nasıl çözebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
"3D Ayarlarının Yönetilmesi" sekmesindeki "DSR Çarpanları" kısmını kapatmanız gerekiyor. Aksi halde özel çözünürlük ekleyemezsiniz.
Böyle bir yazı buldum bir formda hocam deneyin olmaz ise videodan bakın.
NVIDIA Denetim Masası'ndan istediğiniz çözünürlüğü oluşturup Hz seçin kısmını yükseltin hocam.

Hocam özelleştire basıp çözünürlük oluştur deyip aynı çözünürlüğü yazıp Hz i seçmeyi dener misiniz?

"3D Ayarlarının Yönetilmesi" sekmesindeki "DSR Çarpanları" kısmını kapatmanız gerekiyor. Aksi halde özel çözünürlük ekleyemezsiniz.
Böyle bir yazı buldum bir formda hocam deneyin olmaz ise videodan bakın.

Çözüm

Tamamdır yaptım görüntü ölçeklendirmeyi kapalıdan açık yaptım artık bütün çözünürlükte 200 Hz kullanabilıyorum teşekkür ederm.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…