Windows 11 çok ağır ve saçma sapan donmalar yapıyor. Windows 11'in gereksiz görsellerini de kapattım hala aynı. Buna tema vs kurabilir miyiz? Böyle hafif bir şeyler.
Windows 11 çok ağır ve saçma sapan donmalar yapıyor. Windows 11'in gereksiz görsellerini de kapattım hala aynı. Buna tema vs kurabilir miyiz? Böyle hafif bir şeyler.
Hocam Windows 11de temel sorun Windows 10'a geçebilirsin ben öyle yaptım yine kasarsa Windows 7 dene olmasza Linux dağıtımları var bazıları kasmadan çok kolay çalışıyor dene istersen
Hocam Windows 11de temel sorun Windows 10'a geçebilirsin ben öyle yaptım yine kasarsa Windows 7 dene olmasza Linux dağıtımları var bazıları kasmadan çok kolay çalışıyor dene istersen
İki seçenek vardı galiba, Windows 10'dan 11'e geçtiysen diskte Windows.old gibi bir dosya aracılığıyla Windows 10 dosyalarına erişebiliyorsunuz. Diğeri ise UEFI ile sanırım.
hocam bir usb alıyosun ona bir işletim sisteminin .iso uzantılı dosyasını atıyosun sonra bilgisayara takıyosun çıkarmadan yeniden başlatıyorsun güç tuşuna bastığın gibi f12 tuşuna ard arda basıyosun bi ekran geliyo 1. microsoft boot manager yazar 2. kendi ssd/hdd adın yazar 3.de usb adı yazar 3. seçeneği seçiyorsun biraz bekliyorsun açılıyor kuruyorsun eğer bunlardan pek anlamıyorsan bilgisayarcıya vermeni tavsiye ederim bilgisayarın direk gidebilir
Anormal bir yavaşlama yok sistem güçlü ise. Sürekili büyük güncellemeleri update ile aldıysan, gereksiz yazılımlar vb. gibi durumlar var ise evet dediğiniz problemler olabiliyor.