Windows 11 çok düşük performans veriyor

GG PLAYER

Hectopat
RAM
DDR 4 32 gb 16x2
SSD veya HDD modeli
M2 512 gb Samsung ssd
Ekran kartı
MSI 3090 Tİ 24 Gb
İşlemci
i7 12700 K
Bilgisayarıma 1 2 ay önce Windows 11 yükledim. Bilgisayarımda son 3 gündür gerek masaüstünde gerek uygulamaları açarken bir takılma mevcut. Nasıl düzeltebilirim? Virüs taraması yaptım sonuçlar temiz.

Valla r5 5500 rtx 3060 sistem var. İlk geçtiğim zaman bende de oluyordu. Ama oyunlarda sıkıntı yoktu. Şu an oluşmuyor.

Bende de 4060 Ti Ryzen 5 5600 var Windows'ta takılma yok ama bazen görev çubuğuna tıklayınca algılamıyor masaüstündede aynı şekilde.

chipset güncellemesiyle çözülür gibi.

Bilgisayarıma 1 2 ay önce Windows 11 yükledim. Bilgisayarımda son 3 gündür gerek masaüstünde gerek uygulamaları açarken bir takılma mevcut. Nasıl düzeltebilirim? Virüs taraması yaptım sonuçlar temiz.

i5 11400H 8 GB RAM 512 GB SSD paylaşımlı ekran kartı ile kullanıyorum. Şu ana kadar fazla kasılma takılma yaşamadım, fazla program yüklemiyorum ondanda olabilir. Format atın isterseniz, mining virüsü bulaşmış olabilir.

Mining virüsü yok ekran kartı kullanımı yok neredeyse CPU arada yükseliyor. Windows 10'a geçeceğim birazdan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…