Windows 11 çok geç Alt+Tab yapıyor

ayazcag

Hectopat
Daha fazla  
SSD veya HDD modeli
Samsung 970 Evo Plus
Ekran kartı
Geforce 1660 Super Ventus OC
Anakart
B460 M Pro
İşlemci
i5 10400
Windows 11 son sürüm kullanıyorum. Alt+Tab yaparken çok geç yapıyor. Oyuna tıkladığımda sesler geliyor görüntü yok geç kalıyorum silah alamıyorum. Ne yapmam lazım?

@bluerr 24H2 ve güncelsiniz diyor.

Insider sürümüne geçmeniz gerekebilir. Bende de bu durum vardı beta sürümlerden birine geçtikten sonra düzeldi.
  • Windows 11 24H2'ye güncelledikten sonra, bir oyundan masaüstüne Alt Tab ile geçildiğinde ekran birkaç saniyeliğine kararıyor -> Windows 11 Insider Preview Build 26120.2122'de (geliştirici kanalı) düzeltildi:Announcing Windows 11 Insider Preview Build 26120.2122 (Dev Channel) "[Pencereleme] bazı kişilerde alt + Tab kullanıldığında ekranın birkaç saniyeliğine kararmasına neden olabilen temel sorun düzeltildi"

Insider sürümüne geçmeniz gerekebilir. Bende de bu durum vardı beta sürümlerden birine geçtikten sonra düzeldi.
  • Windows 11 24H2'ye güncelledikten sonra, bir oyundan masaüstüne Alt Tab ile geçildiğinde ekran birkaç saniyeliğine kararıyor -> Windows 11 Insider Preview Build 26120.2122'de (geliştirici kanalı) düzeltildi:Announcing Windows 11 Insider Preview Build 26120.2122 (Dev Channel) "[Pencereleme] bazı kişilerde alt + Tab kullanıldığında ekranın birkaç saniyeliğine kararmasına neden olabilen temel sorun düzeltildi"
Kararma yok, oyun geç açılıyor bu hangi donanımla alakalı bir sıkıntı? Nvme ssd sürücüsü 2006 yılına ait görünüyor. Onun dışında pc geç açılıyor. Onun dışında geç alt tab yapıp gta v’e çok geç giriyor. Aynı şekilde herhangi bir oyuna da sanki hdd’ye kurulu gibi geç giriyor hdd’ye yüklü gibi hissettiriyor.

ne alaka ya ne alaka amma sallamışsın çözünürlükle alakalı bir şey bu

Ne alaka ya ne alaka amma sallamışsın çözünürlükle alakalı bir şey bu.

Ne sallayacağım asıl sen sallamışsın patch notlarını paylaşmışım sallamışsın diyorsun. Şaka mısın sen?

Desktop Screenshot 2025.01.31 - 19.33.50.99.png

Çamur atmadan önce araştır.

Windows 11 son sürüm kullanıyorum. Alt+Tab yaparken çok geç yapıyor. Oyuna tıkladığımda sesler geliyor görüntü yok geç kalıyorum silah alamıyorum. Ne yapmam lazım?
Oyun çözünürlük olarak ekrana uyarlanmak yerine Tam ekran modunu kullanıyorsa bundan dolayı olabilir. 24H2 de düzeltildi denmiş ancak ben de de eskisi kadar olmasa da var. Tam ekran kullan oyun ve uygulamalar için geçerli bir durum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı