Windows 11 çok yavaş çalışıyor

hayl0s

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Ben bu kadar yavaş hantal bir işletim sistemi daha önce kullanmamıştım. İnanılmaz rezalet ya. Sistemim gayet yeterli, üstüne PC bomboş. Serin çalışıyor, kısaca hiçbir sıkıntı yok. Web sitesi gezerken mi sıkıntı çıkartmıyor dersin, sadece arama kısmına tıklamam bile kasmasına sebep oluyor. Ekran yenileme hızım yüksek olasına rağmen sanki 30 FPS gibi davranıyor arayüz. Aşırı rezalet bir sistemi var. Güncelleme geldikçe daha rezil oluyor. Acilen düzeltilmesi gerekiliyor. Benim gibi mağdur kişiler var mı bilmiyorum, bana artık gına geldi cidden. Sizde böyle sıkıntılar yaşanıyorsa yazar mısınız, çözümüyle birlikte.

Ben böyle bir sorun yaşamadım ama donma sorunlarını çokça yaşıyorum dediğiniz gibi rezalet bir sistem.

Donma ve yavaş açılma konusun da #1.

Ben böyle bir sorun yaşamadım ama donma sorunlarını çokça yaşıyorum dediğiniz gibi rezalet bir sistem.

Yav mesela ses açmak istiyorum sağ aşağıdan menüye tıklıyorum, açılıyor ama kasarak açılıyor daha sonra düzeliyor. Vallahi rezillik.

Bu kadar donması normal değil. Tamam kötü bir sistem ama başka bir şeyden kaynaklı muhtemelen.

Yav mesela ses açmak istiyorum sağ aşağıdan menüye tıklıyorum, açılıyor ama kasarak açılıyor daha sonra düzeliyor. Vallahi rezillik.
Ben nedense hiç böyle sorunlar yaşamadım. HDD ile kullanıyorsanız veya sistem gereksinimleriniz zor karşılıyorsa ondan olabilir.

Bu kadar donması normal değil. Tamam kötü bir sistem ama başka bir şeyden kaynaklı muhtemelen.

Hocam zaten donma olayı öyle sürekli olmuyor. Mesela masaüstüne sağ tık atıyorum pencerenin açılmasını bekliyorum yenilemek için. Ses açacağım alt menü açılsın diye bekliyorum. Çok hantal çalışıyor. Bunun dışında rezalet çalışıyor denemez evet yine iyi fakat böyle küçük olaylar insanın tadını fena kaçırıyor.

Ben nedense hiç böyle sorunlar yaşamadım. HDD ile kullanıyorsanız veya sistem gereksinimleriniz zor karşılıyorsa ondan olabilir.
Hocam tuhaf yanı o zaten sistemim yetiyor fazlasıyla karşılıyor. Buna rağmen takılmalar oluyor anlık cidden sinir bozucu.

Flashla tekrar kurmayı deneyebilirsiniz, PC boş demişsiniz zaten.

Hocam ukalalık yapmak istemem ama yaklaşık 4 aydır kullanıyorum hiçbir problem yaşamadım.

Bence temiz kurulumla biçimlendirip tekrar kurun hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…