Windows 11 Copilot ile daha ağır hale geliyor

freedomx

Hectopat
Daha fazla  
Windows 11 Copilot güncelemesiyle daha ağır hale geliyor.
Pozitif yönlerini yazayım.

+ Yapay zeka ile Windows 11'deki sorunları yapay zeka yardımıyla çözeceğiz.
+Daha iyi bir PC deneyimi sunup kullanımı daha kolay olacak.
+Yeni çıkan PC'ler Windows 11 Copilot ile uyumlu olacağından standart 16 GB RAM olacak. Bu demek oluyor ki daha yüksek donanımı daha ucuza mal etmiş olacağız.
+Snapdragon X elit işlemlecilerde Windows 11 uyumlup olup. Intel ve AMD'ye yeni bir rakip gelecek.

Gelelim NEGATİF yönlerine.

-Eski PC'ler desteklenmeyecek, (İnsanlar yeni Windows 11 Copilot icin yeni PC alır mı? O merak konusu)
-Daha ağır ve daha fazla güç tüketimi olacak çünkü yük ağır olduğunda o yükü kaldıracak enerjide gerekli.
-Herkese hitap etmeyen özellikler olması.

Gelelim NEGATİF yönlerine.

-Eski PC'ler desteklenmeyecek, (İnsanlar yeni Windows 11 Copilot icin yeni PC alır mı? O merak konusu)
-Daha ağır ve daha fazla güç tüketimi olacak çünkü yük ağır olduğunda o yükü kaldıracak enerjide gerekli.
-Herkese hitap etmeyen özellikler olması.
Bahsettiğin negatif yönlerine bakacak olursak:
  • Eski PC'lerde desteklenmemesini normal karşılıyorum. Windows 11'deki tüm özellikler Windows 10'da olsaydı Windows 11'in bir anlamı kalmazdı. :)
  • O kadarda ciddi düzeyde güç tüketimi olacağını zannetmiyorum. Windows 11'in optimizasyon konusunda başarısız olacağını düşünmüyorum.
  • Şu an bile herkese hitap etmeyen özellikler var ama olması da beklenemez zaten. Kusursuz bir Windows ne kadar mümkün olabilir ki?

Bahsettiğin negatif yönlerine bakacak olursak:
  • Eski PC'lerde desteklenmemesini normal karşılıyorum. Windows 11'deki tüm özellikler Windows 10'da olsaydı Windows 11'in bir anlamı kalmazdı. :)
  • O kadar da ciddi düzeyde güç tüketimi olacağını zannetmiyorum. Windows 11'in optimizasyon konusunda başarısız olacağını düşünmüyorum.
  • Şu an bile herkese hitap etmeyen özellikler var ama olması da beklenemez zaten. Kusursuz bir Windows ne kadar mümkün olabilir ki?

Hocam Copilot için özel bir Windows sürümü getirebilirlerdi. En azından bize kurulum ekranında bize Copilot isteyip istemediğimiz sunmabilirlerdi Microsoft'un dayatmaları Apple ve Linux taraftarlarına yarıyor.
Tabii ki sonuna dek insanlar 4 GB RAM'li PC kullansın demiyorum hata ileride 256 GB RAM'im standart hale geldiği PC çağını görmek istiyorum doğrusu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı