Çözüldü Windows 11 CRITICAL_PROCESS_DIED hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 11

furkayno

Centipat
Daha fazla  
RAM
2X 16GB 3600 MHZ
SSD veya HDD modeli
1TB SAMSUNG 980 PRO - 256GB SAMSUNG EVO - 1TB JD
Ekran kartı
AMD SAPPHIRE PULSE RX 6800XT
Anakart
MSI Z590 A-PRO
İşlemci
INTEL i9 11900K
Merhaba arkadaşlar,
Son 1 aydır bu sorunla karşı karşıyayım. Bilgisayar açılıyor, LoL, Valorant, Last of Us gibi oyunlarda bir sorun yok. Sıcaklık vb. ile ilgili bir sorun yok Max 75 derece nadiren.
Ekran kartı driverlarını defalarca silip tekrar yükledim ama bir çözüme ulaşamadım. Örneğin: Forza Horizon 5 oynarken ortalama 10 15 dakika sonra bilgisayar kilitleniyor kalıyor. Bu süreçte ses de takılıyor tabii ki örneğin: "tıtıtıtıtıtı" şeklinde. Reset atmadan düzelmiyor. Bunun gibi bir başka oyunda da aynı sorun ile karşılaştım. Bellek tanılama yaptım, 0 sorun. 1 hafta önce RAM'lerimden 1 tanesi bozulmuştu bu yüzden yeni 2X 16 GB 3600MHz RAM aldım. Bu hata dışında yaşadığım tüm sorunları çözebildim... Artık yoruldum. Donanımsal olduğunu düşünmüyorum. Tüm donanım testlerden kusursuz olarak geçiyor. Artık gına geldi vallahi yoruldum.
Sıcaklık sorunu kesinlikle yok ve oyunlarda 144FPS'den aşağı almıyorum. (en yüksek ayarlarda)

1 aydır vallahi bıktım ya...

Hata: Mavi ekran " CRITICAL_PROCESS_DIED "

Windows 11*

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Bu hata ile ilgili bir dump oluşturmuyor bu sorunu da anlamadım. ama bir ekran görüntüsü paylaşayım, bozuk şekilde mavi ekran hatasını veriyor. Bu görsel normalde karman çorman, birbirine girmiş şekilde çıkıyor. Eğer bir çözüm bulamazsam W10'a döneceğim... Bazen mavi ekran hatası vermeden takılıp kapanıyor. Yakaladığım tek mavi ekran hatası da bu.

Yardımlarınız için teşekkürler. Yaptığım araştırmalar sonucunda sistemimdeki Samsung 980 Pro SSD'nin problemli olduğunu tespit ettim.
Bu hata ile ilgili bir dump oluşturmuyor bu sorunu da anlamadım. ama bir ekran görüntüsü paylaşayım, bozuk şekilde mavi ekran hatasını veriyor. Bu görsel normalde karman çorman, birbirine girmiş şekilde çıkıyor. Eğer bir çözüm bulamazsam W10'a döneceğim... Bazen mavi ekran hatası vermeden takılıp kapanıyor. Yakaladığım tek mavi ekran hatası da bu.

Yardımlarınız için teşekkürler. Yaptığım araştırmalar sonucunda sistemimdeki Samsung 980 Pro SSD'nin problemli olduğunu tespit ettim.

Dosya Ekleri

• 20230828_201542.jpg
    418,1 KB · Görüntüleme: 43
Son düzenleme:
Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…