Windows 11 CS:GO'da ping oluyor

AirF

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar dostlarım, her şey 2 hafta önce Windows 11'e geçmemle başladı her oyunda 30 50 ping arası değerler alırken şu an CS'de kendini 70e sabitliyor diğer oyunlarda da daha oynak bir değer veriyor. ISS ile konuştum fakat bizim yapabileceğimiz bir şey yok dediler herhangi bir çözümü var mı sabit 70 olması çok garip 2 haftadır bu şekilde ne olmuş olabilir ki? Lütfen yardımcı olur musunuz?

Merhabalar dostlarım, her şey 2 hafta önce Windows 11'e geçmemle başladı her oyunda 30 50 ping arası değerler alırken şu an CS'de kendini 70e sabitliyor diğer oyunlarda da daha oynak bir değer veriyor. ISS ile konuştum fakat bizim yapabileceğimiz bir şey yok dediler herhangi bir çözümü var mı sabit 70 olması çok garip 2 haftadır bu şekilde ne olmuş olabilir ki? Lütfen yardımcı olur musunuz?
İnternet hız değerlerinizi tahmin ediyoruz herhalde?

Bu TR üzerinde aldığım değerler.

1636220892970.png

Bu da CS:GO için ping testi yapan bir siteden ping değerlerim ancak oyun içi kendini 70Ms'e sabitliyor çözüm bulamadım.

1636221059710.png

Yok mu bilgisi olan?

Son düzenleme:
10 da iken cfosspeed tarzı bir uygulama kullanıyor muydunuz. Muhtemelen 11 de yeni olduğu için arka planda güncelleme vs ayarları yapılıyordur, zamanla oturacaktır. Fps kaybı anlaşılır ancak ms değerinin yükselmesi internet ile alakalı bir durumdur. Belki de 10 da iken dns kullanıyordunuz yada tam tersi..

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı