GeForce GTX 1060 Hectopat Katılım 18 Temmuz 2023 Mesajlar 4.482 Makaleler 5 Çözümler 69 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2024 #1 Arkadaşlar debloat aracı buldum. Bunlardan hangisi tiklemeliyim? Bilmediğim için bilgisayara zarar vermesini istemiyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 25 Temmuz 2024
Arkadaşlar debloat aracı buldum. Bunlardan hangisi tiklemeliyim? Bilmediğim için bilgisayara zarar vermesini istemiyorum.
mutlu pide Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Aralık 2018 Mesajlar 4.626 Makaleler 3 Çözümler 29 Yer Mars Daha fazla Sistem Özellikleri Acer AN515-55 / RTX 3050 / 16 GB 2933 MHz RAM / i3 10300H Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2024 #2 Bu videoya bakabilirsin bundan bahsediyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu videoya bakabilirsin bundan bahsediyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
GeForce GTX 1060 Hectopat Katılım 18 Temmuz 2023 Mesajlar 4.482 Makaleler 5 Çözümler 69 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2024 #3 mutlu pide dedi: Bu videoya bakabilirsin bundan bahsediyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hocam eminsiniz demi valla oyunlarımın gitmesini istemiyorum.
mutlu pide dedi: Bu videoya bakabilirsin bundan bahsediyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hocam eminsiniz demi valla oyunlarımın gitmesini istemiyorum.
mutlu pide Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Aralık 2018 Mesajlar 4.626 Makaleler 3 Çözümler 29 Yer Mars Daha fazla Sistem Özellikleri Acer AN515-55 / RTX 3050 / 16 GB 2933 MHz RAM / i3 10300H Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2024 #4 GeForce GTX 1060 dedi: Hocam eminsiniz demi valla oyunlarımın gitmesini istemiyorum. Genişletmek için tıkla... Bir şey olmaz. En kötü hata verir onu da azıcık Google'la bulabilirsin. Ama MS Store oyunlarını siliyor onun videoda bahsedilmesi gerek.
GeForce GTX 1060 dedi: Hocam eminsiniz demi valla oyunlarımın gitmesini istemiyorum. Genişletmek için tıkla... Bir şey olmaz. En kötü hata verir onu da azıcık Google'la bulabilirsin. Ama MS Store oyunlarını siliyor onun videoda bahsedilmesi gerek.