TombulTux Decapat Katılım 25 Mart 2023 Mesajlar 646 Çözümler 4 Yer Türkiye Cumhuriyeti Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Nisan 2024 #1 Sağ tık özellikler simge değistir olan değil direkt tüm sistemin ikonlarını degiştirmek istiyorum. Nasıl yapacağım? Son düzenleyen: Moderatör: 29 Nisan 2024
Sağ tık özellikler simge değistir olan değil direkt tüm sistemin ikonlarını degiştirmek istiyorum. Nasıl yapacağım?
wreksia Centipat Katılım 26 Nisan 2024 Mesajlar 670 Çözümler 2 29 Nisan 2024 #2 TombulTux dedi: Sağ tık özellikler simge değistir olan değil direkt tüm sistemin ikonlarını degiştirmek istiyorum. Nasıl yapacağım? Genişletmek için tıkla... Nasıl yani?
TombulTux dedi: Sağ tık özellikler simge değistir olan değil direkt tüm sistemin ikonlarını degiştirmek istiyorum. Nasıl yapacağım? Genişletmek için tıkla... Nasıl yani?
alpshuayi51 Centipat Katılım 16 Şubat 2023 Mesajlar 272 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Nisan 2024 #3 TombulTux dedi: Sağ tık özellikler simge değistir olan değil direkt tüm sistemin ikonlarını degiştirmek istiyorum. Nasıl yapacağım? Genişletmek için tıkla... Nasıl?
TombulTux dedi: Sağ tık özellikler simge değistir olan değil direkt tüm sistemin ikonlarını degiştirmek istiyorum. Nasıl yapacağım? Genişletmek için tıkla... Nasıl?
TombulTux Decapat Katılım 25 Mart 2023 Mesajlar 646 Çözümler 4 Yer Türkiye Cumhuriyeti Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Nisan 2024 #4 wreksia dedi: Nasıl yani? Genişletmek için tıkla... Sistemin kendi ikonları bu bilgisayar klasörler DVD CD ve Floppy disk işaretleri uyarı isaretleri falan sistemde bir tane .dll dosyasında kayıtlı onları nasıl değiştiririm?
wreksia dedi: Nasıl yani? Genişletmek için tıkla... Sistemin kendi ikonları bu bilgisayar klasörler DVD CD ve Floppy disk işaretleri uyarı isaretleri falan sistemde bir tane .dll dosyasında kayıtlı onları nasıl değiştiririm?
Kerim Demirkaynak Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Haziran 2020 Mesajlar 1.174 Makaleler 2 Çözümler 13 Yer Düzce 29 Nisan 2024 #5 TombulTux dedi: Sağ tık özellikler simge değistir olan değil direkt tüm sistemin ikonlarını degiştirmek istiyorum. Nasıl yapacağım? Genişletmek için tıkla... Linux gibi ikon paketi değiştirme olayı yok Windows'da.
TombulTux dedi: Sağ tık özellikler simge değistir olan değil direkt tüm sistemin ikonlarını degiştirmek istiyorum. Nasıl yapacağım? Genişletmek için tıkla... Linux gibi ikon paketi değiştirme olayı yok Windows'da.
Reend Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ağustos 2020 Mesajlar 2.331 Makaleler 1 Çözümler 53 Yer Diyarbakır Daha fazla Sistem Özellikleri 4GB RAM DDR3 Intel I3-4010 CPU 1.7Ghz Intel HD Graphics 4400 128GB SSD Cinsiyet Erkek 29 Nisan 2024 #6 Bildiğim kadarıyla yapamıyorsunuz hocam.
TombulTux Decapat Katılım 25 Mart 2023 Mesajlar 646 Çözümler 4 Yer Türkiye Cumhuriyeti Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Nisan 2024 #7 Kerim Demirkaynak dedi: Linux gibi ikon paketi değiştirme olayı yok Windows da. Genişletmek için tıkla... Cidden mi ben bilmiyordum sanal Windows 2000'deki DLL dosyasını atsam belki olur bir tane adam Windows 10'a XP ikonları yapmıştı tüm sisteme.
Kerim Demirkaynak dedi: Linux gibi ikon paketi değiştirme olayı yok Windows da. Genişletmek için tıkla... Cidden mi ben bilmiyordum sanal Windows 2000'deki DLL dosyasını atsam belki olur bir tane adam Windows 10'a XP ikonları yapmıştı tüm sisteme.
RDJ Hectopat Katılım 27 Mayıs 2023 Mesajlar 2.396 Makaleler 24 Çözümler 37 Yer İstanbul Eyüpsultan Daha fazla Sistem Özellikleri i5 5200U 4 GB RAM İntel HD Graphics 5500 Cinsiyet Erkek Meslek Ortaokul Öğrencisi 29 Nisan 2024 #8 TombulTux dedi: Sağ tık özellikler simge değistir olan değil direkt tüm sistemin ikonlarını degiştirmek istiyorum. Nasıl yapacağım? Genişletmek için tıkla... Normal bir şekilde değiştirme imkanın yok ama IconPackager ve Windows 11 Themes gibi uygulamalar sayesinde bunu yapabilirsin.
TombulTux dedi: Sağ tık özellikler simge değistir olan değil direkt tüm sistemin ikonlarını degiştirmek istiyorum. Nasıl yapacağım? Genişletmek için tıkla... Normal bir şekilde değiştirme imkanın yok ama IconPackager ve Windows 11 Themes gibi uygulamalar sayesinde bunu yapabilirsin.
alpshuayi51 Centipat Katılım 16 Şubat 2023 Mesajlar 272 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Nisan 2024 #9 RDJ dedi: Normal bir şekilde değiştirme imkanın yok ama IconPackager ve Windows 11 Themes gibi uygulamalar sayesinde bunu yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... Hocam ben tam anlayamadımda ne işe yarıyor.
RDJ dedi: Normal bir şekilde değiştirme imkanın yok ama IconPackager ve Windows 11 Themes gibi uygulamalar sayesinde bunu yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... Hocam ben tam anlayamadımda ne işe yarıyor.
RDJ Hectopat Katılım 27 Mayıs 2023 Mesajlar 2.396 Makaleler 24 Çözümler 37 Yer İstanbul Eyüpsultan Daha fazla Sistem Özellikleri i5 5200U 4 GB RAM İntel HD Graphics 5500 Cinsiyet Erkek Meslek Ortaokul Öğrencisi 29 Nisan 2024 #10 alpshuayi51 dedi: Hocam ben tam anlayamadımda ne işe yarıyor. Genişletmek için tıkla... Windows için bir masaüstü iyileştirme aracıdır.Olayı ise kullanarak bilgisayarımızdaki tüm sistem ikonlarını kolayca değiştirebilmemiz.
alpshuayi51 dedi: Hocam ben tam anlayamadımda ne işe yarıyor. Genişletmek için tıkla... Windows için bir masaüstü iyileştirme aracıdır.Olayı ise kullanarak bilgisayarımızdaki tüm sistem ikonlarını kolayca değiştirebilmemiz.