Kerim Demirkaynak Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Haziran 2020 Mesajlar 1.174 Makaleler 2 Çözümler 13 Yer Düzce 29 Nisan 2024 #11 alpshuayi51 dedi: Hocam ben tam anlayamadımda ne işe yarıyor. Genişletmek için tıkla... Tema ve ikonları değiştiriyor.
alpshuayi51 dedi: Hocam ben tam anlayamadımda ne işe yarıyor. Genişletmek için tıkla... Tema ve ikonları değiştiriyor.
TombulTux Decapat Katılım 25 Mart 2023 Mesajlar 646 Çözümler 4 Yer Türkiye Cumhuriyeti Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Nisan 2024 #12 RDJ dedi: Windows için bir masaüstü iyileştirme aracıdır.olayı ise kullanarak bilgisayarımızdaki tüm sistem ikonlarını kolayca değiştirebilmemiz. Genişletmek için tıkla... Deneyelim bir bu arada söz verdim kendime Windows'u Linux gibi kişileştirmeye. TombulTux dedi: Deneyelim bir bu arada söz verdim kendime Windows'u Linux gibi kişilestirmeye. Genişletmek için tıkla... Beyler ikonları değiştirebildim. Son düzenleyen: Moderatör: 30 Nisan 2024
RDJ dedi: Windows için bir masaüstü iyileştirme aracıdır.olayı ise kullanarak bilgisayarımızdaki tüm sistem ikonlarını kolayca değiştirebilmemiz. Genişletmek için tıkla... Deneyelim bir bu arada söz verdim kendime Windows'u Linux gibi kişileştirmeye. TombulTux dedi: Deneyelim bir bu arada söz verdim kendime Windows'u Linux gibi kişilestirmeye. Genişletmek için tıkla... Beyler ikonları değiştirebildim.