Zyplux Hectopat Katılım 8 Haziran 2021 Mesajlar 1.667 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2023 #1 Merhaba, bugün yeni sistemimi aldım ve açtım, ama Windows Defender açılmıyor Microsoft Store'a atıyor çözümü nedir? Son düzenleyen: Moderatör: 29 Mart 2023
Merhaba, bugün yeni sistemimi aldım ve açtım, ama Windows Defender açılmıyor Microsoft Store'a atıyor çözümü nedir?
Teru Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kıdemli Üye Sosyal Bekçisi Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör Katılım 1 Mayıs 2022 Mesajlar 14.015 Makaleler 15 Çözümler 476 Yer Türkiye Cumhuriyeti 29 Mart 2023 #3 Şimdi Microsoft Defender denen bir şey var ve Windows Güvenliği denen bir şey var. Hangisi? Bilgisayarda kurulu olması gereken şey Windows Güvenliği.
Şimdi Microsoft Defender denen bir şey var ve Windows Güvenliği denen bir şey var. Hangisi? Bilgisayarda kurulu olması gereken şey Windows Güvenliği.
Zyplux Hectopat Katılım 8 Haziran 2021 Mesajlar 1.667 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2023 #4 Windows Defender arkadaşlar.
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 36.635 Makaleler 60 Çözümler 823 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2023 #5 ISO dosyasını nereden edindin ? Sistemde Antivirüs vb. program var mı? Crack vs. bir yazılım kullanıdın mı? Defender kısmına gir ve oradan bir görsel gönder.
ISO dosyasını nereden edindin ? Sistemde Antivirüs vb. program var mı? Crack vs. bir yazılım kullanıdın mı? Defender kısmına gir ve oradan bir görsel gönder.