murat ertunç Hectopat Katılım 4 Şubat 2020 Mesajlar 125 Çözümler 1 19 Şubat 2022 #1 Ben bilgisayarımı Windows 11 yaptım Windows güvenliğini açarken bu şekilde bir hata alıyorum nasıl çözebilirim? Amacım Windows Defender'i kaptmak. Dosya Ekleri Ekran görüntüsü 2022-02-19 181258.png 50,8 KB · Görüntüleme: 75 Ekran görüntüsü 2022-02-19 181321.png 45,5 KB · Görüntüleme: 68 Son düzenleyen: Moderatör: 19 Şubat 2022
Ben bilgisayarımı Windows 11 yaptım Windows güvenliğini açarken bu şekilde bir hata alıyorum nasıl çözebilirim? Amacım Windows Defender'i kaptmak.
Glade Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 4.588 Makaleler 10 Çözümler 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek FIFA 14 :) 19 Şubat 2022 #2 Defender Control v2.1 In Windows there is no option to completely turn off Microsoft Defender , Defender control is a Portable freeware to disable Ms Defender. www.sordum.org Şuradan kapatabilirsin.
Defender Control v2.1 In Windows there is no option to completely turn off Microsoft Defender , Defender control is a Portable freeware to disable Ms Defender. www.sordum.org Şuradan kapatabilirsin.
burakaltu0 Decapat Katılım 19 Şubat 2022 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2022 #3 murat ertunç dedi: Ben bilgisayarımı Windows 11 yaptım Windows güvenliğini açarken bu şekilde bir hata alıyorum nasıl çözebilirim? Amacım Windows Defender'i kaptmak. Genişletmek için tıkla... Sanırım çalışmamasını sağlamak için başka antivirüs programı kullanman yeterli.Ama bence kapatma ve bu soruna çözüm ara çünkü Windows defender güzel (ben de alıyorum bu sorunu şu an)
murat ertunç dedi: Ben bilgisayarımı Windows 11 yaptım Windows güvenliğini açarken bu şekilde bir hata alıyorum nasıl çözebilirim? Amacım Windows Defender'i kaptmak. Genişletmek için tıkla... Sanırım çalışmamasını sağlamak için başka antivirüs programı kullanman yeterli.Ama bence kapatma ve bu soruna çözüm ara çünkü Windows defender güzel (ben de alıyorum bu sorunu şu an)