Güncelleştirmelerdeki bütün güncellemeleri yükleyin ve isteğe bağlı güncelleştirmeler kısmına girip oradakileri de yükleyin.
Windows, Defender'ın olmadığını anlayıp otomatik yüklemesi lazım.
En son Windows 11 önizleme sürümünde, Windows Defender'ı etkileyen kritik bir güvenlik hatasıyla birlikte geliyor. Hem Dev hem de beta sürümlerinde piyasaya
En son Windows 11 önizleme sürümünde, Windows Defender'ı etkileyen kritik bir güvenlik hatasıyla birlikte geliyor. Hem Dev hem de beta sürümlerinde piyasaya
Hocam Windows güncelleştirmelerine baktınız mı ayarlardan, bazen oraya düşüyor Windows Defender güncellemeleri. İsteğe bağlı güncelleştirmeler kısmına da bakabilirsiniz.
Merhaba. Dün bilgisayarıma Windows 11 yükledim ve bir şey fark ettim. Windows güvenliğe giremiyorum. Format attım düzelmedi başka açılan konularda Powershell'e kod girmişler girdim düzelmedi kafayı yemek üzereyim 11'e geçtiğim için. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Çalışıyor hocam. Bu arada bir şey fark ettim McAfee üyeliği var 1 ay lisanslı ve güvenlik geçmişinde şüpheli gelen ağ bağlantısı engellendi diyor. Ne demek bu? Daha bilgisayara yeni format attım tek indirdiğim şey Zoom virüs nasıl bulaşacak.
Bu arada bir şey fark ettim McAfee üyeliği var 1 ay lisanslı ve güvenlik geçmişinde şüpheli gelen ağ bağlantısı engellendi diyor. Ne demek bu? Daha bilgisayara yeni format attım tek indirdiğim şey Zoom virüs nasıl bulaşacak?