AyiBogan44 Hectopat Katılım 10 Mayıs 2021 Mesajlar 1.135 Çözümler 4 30 Haziran 2021 #11 Nitroted Guy dedi: Antivirüs ü kapattıktan sonra yeniden başlattınızmı eğer yönetici iseniz ancak antivirüs benzeri bir program yüzünden olur bu sorun. Genişletmek için tıkla... Bir tane antivirüsü kapatıyorum diğer antivirüs açılıyor.
Nitroted Guy dedi: Antivirüs ü kapattıktan sonra yeniden başlattınızmı eğer yönetici iseniz ancak antivirüs benzeri bir program yüzünden olur bu sorun. Genişletmek için tıkla... Bir tane antivirüsü kapatıyorum diğer antivirüs açılıyor.
N Nitroted Guy Hectopat Katılım 13 Mayıs 2021 Mesajlar 187 Çözümler 2 30 Haziran 2021 #12 AyiBogan44 dedi: Bir tane antivirüsü kapatıyorum diğer antivirüs açılıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam hepsini kapatın o zaman kaç antivirüs varki.
AyiBogan44 dedi: Bir tane antivirüsü kapatıyorum diğer antivirüs açılıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam hepsini kapatın o zaman kaç antivirüs varki.
Exinie Megapat Zamanın Tanığı Katılım 3 Haziran 2018 Mesajlar 3.833 Çözümler 31 30 Haziran 2021 #13 Windows hızlandırma yöntemleri gibi bir ayarlama yaptınız mı hiç?
AyiBogan44 Hectopat Katılım 10 Mayıs 2021 Mesajlar 1.135 Çözümler 4 30 Haziran 2021 #14 Exinie dedi: Windows hızlandırma yöntemleri gibi bir ayarlama yaptınız mı hiç? Genişletmek için tıkla... Hayır. Nitroted Guy dedi: Hocam hepsini kapatın o zaman kaç antivirüs varki. Genişletmek için tıkla... Microsoft Defender'ın başlangıçta çalışmasını nasıl engelleyebilirim?
Exinie dedi: Windows hızlandırma yöntemleri gibi bir ayarlama yaptınız mı hiç? Genişletmek için tıkla... Hayır. Nitroted Guy dedi: Hocam hepsini kapatın o zaman kaç antivirüs varki. Genişletmek için tıkla... Microsoft Defender'ın başlangıçta çalışmasını nasıl engelleyebilirim?
Exinie Megapat Zamanın Tanığı Katılım 3 Haziran 2018 Mesajlar 3.833 Çözümler 31 30 Haziran 2021 #15 AyiBogan44 dedi: Hayır. Genişletmek için tıkla... Windows 10 Home mu yoksa farklı bir varyasyon mu kullanıyorsunuz?
AyiBogan44 dedi: Hayır. Genişletmek için tıkla... Windows 10 Home mu yoksa farklı bir varyasyon mu kullanıyorsunuz?
AyiBogan44 Hectopat Katılım 10 Mayıs 2021 Mesajlar 1.135 Çözümler 4 30 Haziran 2021 #16 Exinie dedi: Windows 10 Home mu yoksa farklı bir varyasyon mu kullanıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Pro versiyon. Acaba bununla alakası var mı? Son düzenleme: 30 Haziran 2021
Exinie dedi: Windows 10 Home mu yoksa farklı bir varyasyon mu kullanıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Pro versiyon. Acaba bununla alakası var mı?
Exinie Megapat Zamanın Tanığı Katılım 3 Haziran 2018 Mesajlar 3.833 Çözümler 31 30 Haziran 2021 #17 Windows arama kısmına "gpedit.msc" yazın ve açın. Bilgisayar Yapılandırması > Yönetim Şablonları > Windows Bileşenleri > Windows Update kısmına gelin. Ve aşağıdaki ekran görüntüsündeki gibi her şeyin Yapılandırılmadı olduğuna emin olun. Eğer yapılandırılmadı olan var ise yapılandırılmadı yapın.
Windows arama kısmına "gpedit.msc" yazın ve açın. Bilgisayar Yapılandırması > Yönetim Şablonları > Windows Bileşenleri > Windows Update kısmına gelin. Ve aşağıdaki ekran görüntüsündeki gibi her şeyin Yapılandırılmadı olduğuna emin olun. Eğer yapılandırılmadı olan var ise yapılandırılmadı yapın.