M MHC Kilopat Katılım 3 Şubat 2014 Mesajlar 312 Çözümler 2 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Emekli 7 Temmuz 2022 #1 25.03.2022 tarihinde Windows 10'dan Windows 11'e lisanslı olarak yükseltme yaptım. Sistem>depolama>geçici dosyalar altındaki her şey siliniyor fakat "Windows Update temizleme" bir türlü olmuyor. 4.20 GB yer tutuyor.
25.03.2022 tarihinde Windows 10'dan Windows 11'e lisanslı olarak yükseltme yaptım. Sistem>depolama>geçici dosyalar altındaki her şey siliniyor fakat "Windows Update temizleme" bir türlü olmuyor. 4.20 GB yer tutuyor.
Çözüm Recep Baltaş 25 Kasım 2022 22H2 güncellemesini yapıp tekrar deneyin. Windows 11 Yükleme Yardımcısı Windows 11 yükleme yardımcısı ile verilerinizi kaybetmeden Windows 11'e geçebilirsiniz. www.technopat.net
22H2 güncellemesini yapıp tekrar deneyin. Windows 11 Yükleme Yardımcısı Windows 11 yükleme yardımcısı ile verilerinizi kaybetmeden Windows 11'e geçebilirsiniz. www.technopat.net
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 7 Temmuz 2022 #2 Windows Update himzetini durdurup öyle deneyin. Olmazsa C:\Windows\SoftwareDistribution klasörünü elle silin. Sonuçtan haberdar edin. Artı 0 Eksi
Windows Update himzetini durdurup öyle deneyin. Olmazsa C:\Windows\SoftwareDistribution klasörünü elle silin. Sonuçtan haberdar edin.
enesram Centipat Katılım 30 Kasım 2020 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2022 #3 Bende de oluyor 5-10 dakika bekledikten sonra siliyor beklemeyi denedin mi hiç? Artı 0 Eksi
KS KS M MHC Kilopat Katılım 3 Şubat 2014 Mesajlar 312 Çözümler 2 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Emekli 7 Temmuz 2022 #4 Recep Baltaş dedi: Windows Update himzetini durdurup öyle deneyin. Olmazsa C:\Windows\SoftwareDistribution klasörünü elle silin. Sonuçtan haberdar edin. Genişletmek için tıkla... Windows update hizmetini durdurup temizlik yaptım gene aynı, belirttiğiniz klasörü elle sildim, bilgisayarı yeniden başlattım, sonuç yine aynı. Recep Baltaş dedi: Windows Update himzetini durdurup öyle deneyin. Olmazsa C:\Windows\SoftwareDistribution klasörünü elle silin. Sonuçtan haberdar edin. Genişletmek için tıkla... Klasör her silimden sonra tekrar oluşuyor. enesram dedi: Bende de oluyor 5-10 dakika bekledikten sonra siliyor beklemeyi denedin mi hiç? Genişletmek için tıkla... 5-10 dk. değil 1 saat bekledim yine aynı. Dosya Ekleri Win update.jpg 95,9 KB · Görüntüleme: 116 Son düzenleme: 7 Temmuz 2022 Artı 0 Eksi
Recep Baltaş dedi: Windows Update himzetini durdurup öyle deneyin. Olmazsa C:\Windows\SoftwareDistribution klasörünü elle silin. Sonuçtan haberdar edin. Genişletmek için tıkla... Windows update hizmetini durdurup temizlik yaptım gene aynı, belirttiğiniz klasörü elle sildim, bilgisayarı yeniden başlattım, sonuç yine aynı. Recep Baltaş dedi: Windows Update himzetini durdurup öyle deneyin. Olmazsa C:\Windows\SoftwareDistribution klasörünü elle silin. Sonuçtan haberdar edin. Genişletmek için tıkla... Klasör her silimden sonra tekrar oluşuyor. enesram dedi: Bende de oluyor 5-10 dakika bekledikten sonra siliyor beklemeyi denedin mi hiç? Genişletmek için tıkla... 5-10 dk. değil 1 saat bekledim yine aynı.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 8 Temmuz 2022 #5 Windows Update altında durum nedir? Güncelleme var mı? Artı 0 Eksi
KS KS M MHC Kilopat Katılım 3 Şubat 2014 Mesajlar 312 Çözümler 2 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Emekli 9 Temmuz 2022 #6 Recep Baltaş dedi: Windows Update altında durum nedir? Güncelleme var mı? Genişletmek için tıkla... Güncelleme var mı diye bir kaç defa denedim, yoktu. Tekrar silmeyi denedim, bir tek "windows update temizleme" gitmiyor. Artı 0 Eksi
Recep Baltaş dedi: Windows Update altında durum nedir? Güncelleme var mı? Genişletmek için tıkla... Güncelleme var mı diye bir kaç defa denedim, yoktu. Tekrar silmeyi denedim, bir tek "windows update temizleme" gitmiyor.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 25 Kasım 2022 #7 22H2 güncellemesini yapıp tekrar deneyin. Windows 11 Yükleme Yardımcısı Windows 11 yükleme yardımcısı ile verilerinizi kaybetmeden Windows 11'e geçebilirsiniz. www.technopat.net Artı 0 Eksi Çözüm
22H2 güncellemesini yapıp tekrar deneyin. Windows 11 Yükleme Yardımcısı Windows 11 yükleme yardımcısı ile verilerinizi kaybetmeden Windows 11'e geçebilirsiniz. www.technopat.net
KS KS M MHC Kilopat Katılım 3 Şubat 2014 Mesajlar 312 Çözümler 2 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Emekli 25 Kasım 2022 #8 Recep Baltaş dedi: 22H2 güncellemesini yapıp tekrar deneyin. Windows 11 Yükleme Yardımcısı Windows 11 yükleme yardımcısı ile verilerinizi kaybetmeden Windows 11'e geçebilirsiniz. www.technopat.net Genişletmek için tıkla... Çözüldü: Sayın Recep Baltaş'ın önerisi ile 22H2 güncellemesini yapıp denedim ve sorun giderildi. Artı 0 Eksi
Recep Baltaş dedi: 22H2 güncellemesini yapıp tekrar deneyin. Windows 11 Yükleme Yardımcısı Windows 11 yükleme yardımcısı ile verilerinizi kaybetmeden Windows 11'e geçebilirsiniz. www.technopat.net Genişletmek için tıkla... Çözüldü: Sayın Recep Baltaş'ın önerisi ile 22H2 güncellemesini yapıp denedim ve sorun giderildi.