Riskli midir hocam?Rufus ile TPM Bypass yaparak.
Rehber: Rufus ile Windows 11 TPM/Secure Boot/RAM gereksinimlerini kaldırma
Yeni Rufus 3.20 sürümü artık Windows 11 ISO yazarken gereksinimleri kaldırabiliyor! Tek yapmanız gereken Windows 11 ISO dosyasını seçtikten sonraki ekranda "Remove requirement for 4 GB+ RAM, Secure Boot and TPM 2.0" tikini işaretlemek! Artık yeni ISO'nuzda hiçbir Windows 11 gereksinimi...www.technopat.net
TPM felan sorunu olur mu gta 5, valorant tarzı şeyler oynuyorum da.Evet kurulur şahet benimki de böyleydi fakat şu an Windows 11 kullanıyorum.
Kuruluyor kurulmasına da kuranlarda hep ufak tefek bazı sıkıntılar çıkıyor sonra Windows 11 kötü deyip 10'a geri geçiyorlar.Bilgisayarım Windows 11 kaldırmıyor ama Windows 11 kurmak istiyorum, riskli mi ve nasıl kurabilirim bilen var mı?
Eki Görüntüle 2242138
Hayır.Risklimidir hocam?
TPM falan sorunu olur mu GTA 5, Valorant tarzı şeyler oynuyorum da.
Tamamdır hocam valorant'ı arada oynuyorum zaten 1 senedir banlıydım daha 3 ay var artık oynamam o kadar para verdim bi çıktım diye 1 sene ban mı olur? neyse sağolun hocam iyi akşamlar.Hocam benim TPM 2.0 şu an da fakat Valorant oynayamıyorum. GTA 5'te sorun yaratmıyor ama
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.