Windows 11 desteklemeyen cihaza Windows 11 kurulumu mantıklı mı?

Windows 11 RAM tüketimi biraz daha yüksek hem boşta hem oyunlar da önermiyorum kasar senin sisteminde RAM yetersiz benim sistemim i7-13700KF G.Skill 2x16 G.Skill CL32 6400 sistemde boşta RAM kullanımı 6 GB gibi bir şey.
Kullandığım ram miktarı Windows 10 için de yetersiz aslında. Yakın zamanda 16 GB yapmayı düşünüyorum.

Kullandığım RAM miktarı Windows 10 için de yetersiz aslında. Yakın zamanda 16 GB yapmayı düşünüyorum.

Neden öyle düşünüyorsunuz bende de 8 GB RAM var gayet normal kullanım için yeterli. Eğer ki oyun oynayan biriyseniz aksi halde yetmeyebilir.

Olmuyorsa zorlama zaten fişleme yazılımı olmuş 4. millenium faciası.

Neden öyle düşünüyorsunuz bende de 8 GB RAM var gayet normal kullanım için yeterli. Eğer ki oyun oynayan biriyseniz aksi halde yetmeyebilir.
Adobe programlarını aynı anda kullanmam gerekebiliyor, bu durumlarda biraz sıkıntı yaşıyorum. Harici uygulama kullanarak kullanılan gereksiz ram miktarını düşürerek işlemlerime devam ediyorum.

Olmuyorsa zorlama zaten fişleme yazılımı olmuş 4. millenium faciası.
Açıkçası sade tasarımı hoşuma gitti ve yazılımların her türlüsünün güncel versiyonunu kullanmayı seviyorum genel olarak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…