M mvske Yoctopat Katılım 22 Temmuz 2023 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2023 #1 Yardımcı olabilecekler varsa yardımcı olabilir mi? İki gündür uğraşıyorum.
KS KS M mvske Yoctopat Katılım 22 Temmuz 2023 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2023 #11 Fatihkerem0023 dedi: Hocam sistem bilgisine girin oradan BIOS sürümü UEFI mi eski mi? Genişletmek için tıkla... Eski olduğunu nasıl anlayabilirim acaba. Fatihkerem0023 dedi: Hocam sistem bilgisine girin oradan BIOS sürümü UEFI mi eski mi? Genişletmek için tıkla... Fatihkerem0023 dedi: Hocam sistem bilgisine girin oradan BIOS sürümü UEFI mi eski mi? Genişletmek için tıkla... Eskiymiş bunu nasıl güncelliceğim? Artı 0 Eksi
Fatihkerem0023 dedi: Hocam sistem bilgisine girin oradan BIOS sürümü UEFI mi eski mi? Genişletmek için tıkla... Eski olduğunu nasıl anlayabilirim acaba. Fatihkerem0023 dedi: Hocam sistem bilgisine girin oradan BIOS sürümü UEFI mi eski mi? Genişletmek için tıkla... Fatihkerem0023 dedi: Hocam sistem bilgisine girin oradan BIOS sürümü UEFI mi eski mi? Genişletmek için tıkla... Eskiymiş bunu nasıl güncelliceğim?
turko35408 Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Kıdemli Üye Katılım 10 Aralık 2019 Mesajlar 20.797 Makaleler 6 Çözümler 533 Yer Konak / İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik teknisyeni 24 Temmuz 2023 #12 Bu rehberi uygulayın. Windows 10 UEFI Dönüştürme Rehberi Eski tip BIOS MBR kurulu Windows 10 sürümünüzü adım adım UEFI GPT yapıyoruz. Technopat'ın UEFI Windows 10 rehberlerinden geç haberdar oldunuz ve bu yüzden www.technopat.net İşlemden sonra bunu yapmayı unutmayın. Artı 0 Eksi
Bu rehberi uygulayın. Windows 10 UEFI Dönüştürme Rehberi Eski tip BIOS MBR kurulu Windows 10 sürümünüzü adım adım UEFI GPT yapıyoruz. Technopat'ın UEFI Windows 10 rehberlerinden geç haberdar oldunuz ve bu yüzden www.technopat.net İşlemden sonra bunu yapmayı unutmayın.