Çözüldü Windows 11 Dev sürümü sürekli çöküyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

466609

Hectopat
Makaleler
3
Merhaba, son zamanlarda çok fazla çökmeye başladı. Arkadaşımın bilgisayarında sorunsuz çalışırken bende sürekli çöküyor. Aynı zamanda her açtığımda farklı bir uygulama da sorun yaşıyorum. Bu sorun nedense dev kanalına geçtikten sonra oldu. Bilgisayar çok fazla yavaşladı.

Şu an yeni gelen güncellemeyi indiriyorum düzelir diye ama emin değilim. Bu sorun sanırım bilgisayardan kaynaklı işlemci dışında her şey destekliyor. Bu sorunu çözmemin bir yolu var mı?

Not: yeni bir işletim sistemi olduğunu biliyorum ama sorun dev kanalına geçtikten sonra oldu. Eskiden yoktu. O yüzden gereksiz mesaj yazmazsanız sevinirim.

Çözüm
Hocam Dev. kanalına geçtiğiniz için her gelen geliştirme aşamasındaki güncellemeyi alacaksınız. Bu da stabil bir şekilde kullanamazsınız demek (ev kullanımında).
Dev. moduna geçtim ben nasıl geri ön izlemeye geçebilirim?

Dev kanalı zaten stabil bir kanal değil, geri bildirim yapıp Windows'un daha iyi çıkışlar yapabilmesi için. Bulduğunuz hataları Geri Bildirim Merkezi üzerinden bildirin, size uygun değilse Insider'dan çıkış yapıp 22000.194 Tam Sürüm'e geçebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…