2 261538 Gigapat Katılım 1 Mayıs 2017 Mesajlar 7.632 Makaleler 98 Çözümler 213 28 Haziran 2021 #1 Daha önce başka bir karşılaştırmanın sonuçlarını paylaşmıştım, yeni bir karşılaştırma olan FR33THY'nin karşılaştırma sonuçlarını bırakıyorum, resmi bir sürüm çıktığında ben de bir karşılaştırma yapmayı düşünüyorum. Sürprizbozan: Video Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Test sistemi ve Ayarları: TEST LIST Kaynak Dosya: TEST RESULTS NEW
Daha önce başka bir karşılaştırmanın sonuçlarını paylaşmıştım, yeni bir karşılaştırma olan FR33THY'nin karşılaştırma sonuçlarını bırakıyorum, resmi bir sürüm çıktığında ben de bir karşılaştırma yapmayı düşünüyorum. Sürprizbozan: Video Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Test sistemi ve Ayarları: TEST LIST Kaynak Dosya: TEST RESULTS NEW
3 300319 Zettapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Aralık 2018 Mesajlar 21.763 Makaleler 63 Çözümler 478 28 Haziran 2021 #2 Bariz şekilde Windows 11'in daha optimize olduğunu gözlemliyorum.
monthean Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2018 Mesajlar 1.245 Çözümler 1 28 Haziran 2021 #3 Forumda sevmediğim nadir insanlardansınız ama elinize sağlık yararlı bir karşılaştırma olmuş. Son düzenleme: 28 Haziran 2021