AstroAnduin Centipat Katılım 19 Eylül 2022 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2024 #1 Normalde hafıza barı mavi olarak belirtilirken artık gözükmüyor. Geri alma yolu var mı?
Çözüm Ahmet Yılmaz07 5 Ağustos 2024 Belki uzaklastırıp yakınlastırmayla alakalıdır diye bende deneyim dedim bende de gözükmüyor artık çözümü bekliyoruz.
Belki uzaklastırıp yakınlastırmayla alakalıdır diye bende deneyim dedim bende de gözükmüyor artık çözümü bekliyoruz.
Ahmet Yılmaz07 Centipat Katılım 7 Temmuz 2024 Mesajlar 129 Çözümler 2 5 Ağustos 2024 #2 Belki uzaklastırıp yakınlastırmayla alakalıdır diye bende deneyim dedim bende de gözükmüyor artık çözümü bekliyoruz. Artı 0 Eksi Çözüm
Belki uzaklastırıp yakınlastırmayla alakalıdır diye bende deneyim dedim bende de gözükmüyor artık çözümü bekliyoruz.
KS KS AstroAnduin Centipat Katılım 19 Eylül 2022 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2024 #3 Ahmet Yılmaz07 dedi: Belki uzaklastırıp yakınlastırmayla alakalıdır diye bende deneyim dedim bende de gözükmüyor artık çözümü bekliyoruz. Genişletmek için tıkla... Harikayız yemin ederim. Artı 0 Eksi
Ahmet Yılmaz07 dedi: Belki uzaklastırıp yakınlastırmayla alakalıdır diye bende deneyim dedim bende de gözükmüyor artık çözümü bekliyoruz. Genişletmek için tıkla... Harikayız yemin ederim.
Ahmet Yılmaz07 Centipat Katılım 7 Temmuz 2024 Mesajlar 129 Çözümler 2 5 Ağustos 2024 #4 AstroAnduin dedi: Harikayız yemin ederim. Genişletmek için tıkla... Buldum çözümü uzaklastırabildiğin kadar uzaklaştır bir noktada gözüküyor. Artı 0 Eksi
AstroAnduin dedi: Harikayız yemin ederim. Genişletmek için tıkla... Buldum çözümü uzaklastırabildiğin kadar uzaklaştır bir noktada gözüküyor.
KS KS AstroAnduin Centipat Katılım 19 Eylül 2022 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2024 #5 Ahmet Yılmaz07 dedi: Buldum çözümü uzaklastırabildiğin kadar uzaklaştır bir noktada gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Garip gözüküyor bende. Ahmet Yılmaz07 dedi: Buldum çözümü uzaklastırabildiğin kadar uzaklaştır bir noktada gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Hallettim şimdi sağ ol reis. Artı 0 Eksi
Ahmet Yılmaz07 dedi: Buldum çözümü uzaklastırabildiğin kadar uzaklaştır bir noktada gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Garip gözüküyor bende. Ahmet Yılmaz07 dedi: Buldum çözümü uzaklastırabildiğin kadar uzaklaştır bir noktada gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Hallettim şimdi sağ ol reis.
Bestty Megapat Katılım 16 Kasım 2020 Mesajlar 6.849 Çözümler 97 Yer Tardis Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2024 #6 AstroAnduin dedi: Garip gözüküyor bende. Eki Görüntüle 2274598 Genişletmek için tıkla... Bir adım yaklaştır düzeliyor. Artı 0 Eksi
AstroAnduin dedi: Garip gözüküyor bende. Eki Görüntüle 2274598 Genişletmek için tıkla... Bir adım yaklaştır düzeliyor.