isfendiyar gök Yoctopat Katılım 16 Ekim 2024 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2024 #1 FreeDOS laptopa Windows 11 kuracağım. Her şeyi hallettim burada kaldım. Çözümü de yok hiçbir yerde.
ReloadingData Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Nisan 2014 Mesajlar 11.916 Çözümler 245 16 Ekim 2024 #2 isfendiyar gök dedi: FreeDOS laptopa Windows 11 kuracağım. Her şeyi hallettim burada kaldım. Çözümü de yok hiçbir yerde. Genişletmek için tıkla... Diskleri ilk başta sildin tek part haline getirdin değil mi?
isfendiyar gök dedi: FreeDOS laptopa Windows 11 kuracağım. Her şeyi hallettim burada kaldım. Çözümü de yok hiçbir yerde. Genişletmek için tıkla... Diskleri ilk başta sildin tek part haline getirdin değil mi?
Darth V4der Hectopat Katılım 10 Mart 2022 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Aralık 2024 #3 isfendiyar gök dedi: FreeDOS laptopa Windows 11 kuracağım. Her şeyi hallettim burada kaldım. Çözümü de yok hiçbir yerde. Genişletmek için tıkla... Disk seçme ekranında kendi usb belleğini seçersen öyle olur genelde. Kurulum yapacağın diski seçmen lazım. Usb belleği kullanarak usb belleğe kurulum yapmak garip biraz
isfendiyar gök dedi: FreeDOS laptopa Windows 11 kuracağım. Her şeyi hallettim burada kaldım. Çözümü de yok hiçbir yerde. Genişletmek için tıkla... Disk seçme ekranında kendi usb belleğini seçersen öyle olur genelde. Kurulum yapacağın diski seçmen lazım. Usb belleği kullanarak usb belleğe kurulum yapmak garip biraz