Windows 11 diskpart hatası

tahos

Decapat
Daha fazla  
Başlıktaki gibi kurarken internet gitti. Sonra tekrar denediğimde medya yükleyicisi USB'yi görmüyor. Rufus programıyla ISO ile yüklemeyi de denedim. Rufus'da hata verdi CMD'den disk Part'tan USB'yi seçip clean deyince" Diskpart has encountered an error: Veri hatası (döngüsel artıklık denetimi).see the System Event log for more information." hatası veriyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Başlıktaki gibi kurarken internet gitti. Sonra tekrar denediğimde medya yükleyicisi USB'yi görmüyor. Rufus programıyla ISO ile yüklemeyi de denedim. Rufus'da hata verdi CMD'den disk Part'tan USB'yi seçip clean deyince" diskpart has encountered an error: Veri hatası (döngüsel artıklık denetimi).see the System Event log for more information." hatası veriyor.

Benim de başıma aynısı geldi servise göndermek zorunda kaldım, umarım problemi çözmenin bir yolunu bulursunuz.

@tahos İnternet mi gitti elektrik mi? Sistem çalışırken USB belleği mi söktünüz?
ethernet kablosu sıkıntılı internet gitti.

Belleğinizin markası nedir? Ucuz yollu bazı belleklerde bu sorun yaşanabiliyor. Low level format ya da yeniden kontrolcü yazılımı atmanız gerekebilir bu durum karşında.

SanDisk. Dediklerini nasıl yapabilirim?

Benim de başıma aynısı geldi servise göndermek zorunda kaldım, umarım problemi çözmenin bir yolunu bulursunuz.

Vallahi garantisinin bitmiş olması lazım herhalde :( kutusu fatrası her şeyi kaybettim zaten.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı