Sıradan Bir Salih Decapat Katılım 30 Mayıs 2023 Mesajlar 559 Çözümler 3 Yer Ankara/Türkiye 9 Kasım 2024 #11 Cografyaimp1 dedi: Önceden kullandığım laptopumda NV2 vardı bir tek sorun yaşamadım vallahi 3 5 kuruş fazla olsun kaliteli olsun. Genişletmek için tıkla... Ben eski laptopumda a markasının SSD aynı hatayı veriyordu kaliteli marka taktırdım bir daha başımı ağrıtmadı.
Cografyaimp1 dedi: Önceden kullandığım laptopumda NV2 vardı bir tek sorun yaşamadım vallahi 3 5 kuruş fazla olsun kaliteli olsun. Genişletmek için tıkla... Ben eski laptopumda a markasının SSD aynı hatayı veriyordu kaliteli marka taktırdım bir daha başımı ağrıtmadı.
C Cografyaimp1 Centipat Katılım 20 Nisan 2024 Mesajlar 68 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Kasım 2024 #12 Sıradan Bir Salih dedi: Rica ederim SSD olarak Samsung, Kingston gibi bilinir markaları tercih edin başınız ağrımaz. Genişletmek için tıkla... ssdnin helvasını az önce yemişim zaten Dosya Ekleri Ekran görüntüsü 2024-11-09 183429.png 64,4 KB · Görüntüleme: 21
Sıradan Bir Salih dedi: Rica ederim SSD olarak Samsung, Kingston gibi bilinir markaları tercih edin başınız ağrımaz. Genişletmek için tıkla... ssdnin helvasını az önce yemişim zaten
Sıradan Bir Salih Decapat Katılım 30 Mayıs 2023 Mesajlar 559 Çözümler 3 Yer Ankara/Türkiye 9 Kasım 2024 #13 Cografyaimp1 dedi: SSD'nin helvasını az önce yemişim zaten Genişletmek için tıkla... Geçmiş olsun tavsiyem hemen verileri bir yere atın yoksa verilerinize bir daha ulaşamazsınız.
Cografyaimp1 dedi: SSD'nin helvasını az önce yemişim zaten Genişletmek için tıkla... Geçmiş olsun tavsiyem hemen verileri bir yere atın yoksa verilerinize bir daha ulaşamazsınız.