Sgt Roach Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Temmuz 2020 Mesajlar 1.865 Çözümler 2 22 Mart 2022 #1 Merhaba. Bazı kişilerde kenarlıklar yumuşak duruyor. dosya gezginindeki kenarları nasıl yumuşaklaştırabilirim? Bilen varsa yardımcı olabilir mi? Son düzenleme: 22 Mart 2022
Merhaba. Bazı kişilerde kenarlıklar yumuşak duruyor. dosya gezginindeki kenarları nasıl yumuşaklaştırabilirim? Bilen varsa yardımcı olabilir mi?
Kedi60 Hectopat Katılım 19 Ocak 2022 Mesajlar 455 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2022 #2 Sgt Roach dedi: Merhaba. Bazı kişilerde kenarlıklar yumuşak duruyor. Dosya gezginindeki kenarları nasıl yumuşaklaştırabilirim? Bilen varsa yardımcı olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Güncellemeleri yapın yeniden başlatın. (Ben ekran kartı sürücümü yükleyip Windows güncellemelerini de yaptıktan sonra düzelmişti)
Sgt Roach dedi: Merhaba. Bazı kişilerde kenarlıklar yumuşak duruyor. Dosya gezginindeki kenarları nasıl yumuşaklaştırabilirim? Bilen varsa yardımcı olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Güncellemeleri yapın yeniden başlatın. (Ben ekran kartı sürücümü yükleyip Windows güncellemelerini de yaptıktan sonra düzelmişti)
Sgt Roach Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Temmuz 2020 Mesajlar 1.865 Çözümler 2 22 Mart 2022 #3 Kedi60 dedi: Güncellemeleri yapın yeniden başlatın. (ben ekran kartı sürücümü yükleyip Windows güncellemelerini de yaptıktan sonra düzelmişti) Genişletmek için tıkla... Güncelsiniz diyor şu an.
Kedi60 dedi: Güncellemeleri yapın yeniden başlatın. (ben ekran kartı sürücümü yükleyip Windows güncellemelerini de yaptıktan sonra düzelmişti) Genişletmek için tıkla... Güncelsiniz diyor şu an.
Kedi60 Hectopat Katılım 19 Ocak 2022 Mesajlar 455 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2022 #4 Sgt Roach dedi: Güncelsiniz diyor şu an. Genişletmek için tıkla... Ekran kartı sürücüsünü indirin.
Sgt Roach Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Temmuz 2020 Mesajlar 1.865 Çözümler 2 22 Mart 2022 #5 Kedi60 dedi: Ekran kartı sürücüsünü indirin. Genişletmek için tıkla... Onlarda yüklü.
Kedi60 Hectopat Katılım 19 Ocak 2022 Mesajlar 455 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2022 #6 Sgt Roach dedi: Onlarda yüklü. Genişletmek için tıkla... Güncelleştirmeleri denetlediniz ekran kartı sürücüsü vs. güncel öyle mi?
Sgt Roach dedi: Onlarda yüklü. Genişletmek için tıkla... Güncelleştirmeleri denetlediniz ekran kartı sürücüsü vs. güncel öyle mi?
Sgt Roach Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Temmuz 2020 Mesajlar 1.865 Çözümler 2 22 Mart 2022 #7 Kedi60 dedi: Güncelleştirmeleri denetlediniz ekran kartı sürücüsü vs. güncel öyle mi? Genişletmek için tıkla... Evet hepsi güncel hocam.
Kedi60 dedi: Güncelleştirmeleri denetlediniz ekran kartı sürücüsü vs. güncel öyle mi? Genişletmek için tıkla... Evet hepsi güncel hocam.
Kedi60 Hectopat Katılım 19 Ocak 2022 Mesajlar 455 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2022 #8 Sgt Roach dedi: Evet hepsi güncel hocam. Genişletmek için tıkla... Hep aynı şeyleri soruyorum ama emin olmak için soruyorum güncelleştirmeleri denetle butonuna bastınız mı?
Sgt Roach dedi: Evet hepsi güncel hocam. Genişletmek için tıkla... Hep aynı şeyleri soruyorum ama emin olmak için soruyorum güncelleştirmeleri denetle butonuna bastınız mı?
Sgt Roach Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Temmuz 2020 Mesajlar 1.865 Çözümler 2 22 Mart 2022 #9 Kedi60 dedi: Hep aynı şeyleri soruyorum ama emin olmak için soruyorum güncelleştirmeleri denetle butonuna bastınız mı? Genişletmek için tıkla... 2 kez bastım.
Kedi60 dedi: Hep aynı şeyleri soruyorum ama emin olmak için soruyorum güncelleştirmeleri denetle butonuna bastınız mı? Genişletmek için tıkla... 2 kez bastım.
altotziki Hectopat Katılım 16 Şubat 2022 Mesajlar 2.044 Çözümler 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2022 #10 Tam ekranda mı oluyor? Eğer tam ekranda oluyorsa onun çözümü yok diye biliyorum.