Kedi60 Hectopat Katılım 19 Ocak 2022 Mesajlar 455 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2022 #11 Sgt Roach dedi: 2 kez bastım. Genişletmek için tıkla... Temiz kurulummu yaptınız?
Sgt Roach Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Temmuz 2020 Mesajlar 1.865 Çözümler 2 22 Mart 2022 #12 Kedi60 dedi: Temiz kurulummu yaptınız? Genişletmek için tıkla... Evet direk Windows 11'e yükselttim bilgisayarı. altotziki dedi: Tam ekranda mı oluyor? Eğer tam ekranda oluyorsa onun çözümü yok diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam resimde attığım gibi YouTube'da gördüm bazı kişilerde bu sivri kenarlar yoktu yumuşaktı bende onun için konu açmıştım.
Kedi60 dedi: Temiz kurulummu yaptınız? Genişletmek için tıkla... Evet direk Windows 11'e yükselttim bilgisayarı. altotziki dedi: Tam ekranda mı oluyor? Eğer tam ekranda oluyorsa onun çözümü yok diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam resimde attığım gibi YouTube'da gördüm bazı kişilerde bu sivri kenarlar yoktu yumuşaktı bende onun için konu açmıştım.
altotziki Hectopat Katılım 16 Şubat 2022 Mesajlar 2.044 Çözümler 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2022 #13 Sgt Roach dedi: Evet direk Windows 11'e yükselttim bilgisayarı. Hocam resimde attığım gibi YouTube'da gördüm bazı kişilerde bu sivri kenarlar yoktu yumuşaktı bende onun için konu açmıştım. Genişletmek için tıkla... Linki atabilir misiniz?
Sgt Roach dedi: Evet direk Windows 11'e yükselttim bilgisayarı. Hocam resimde attığım gibi YouTube'da gördüm bazı kişilerde bu sivri kenarlar yoktu yumuşaktı bende onun için konu açmıştım. Genişletmek için tıkla... Linki atabilir misiniz?
Kedi60 Hectopat Katılım 19 Ocak 2022 Mesajlar 455 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2022 #14 Sgt Roach dedi: Evet direk Windows 11'e yükselttim bilgisayarı. Genişletmek için tıkla... Özel değil de yükseltmi dediniz? Bende temiz kurulum yaptığımda böyle olmuştu güncelleştirmeleri yükledim ekran kartı sürücülerini indirdim ardından yeniden başlattıktan sonra sorun çözülmüştü :/
Sgt Roach dedi: Evet direk Windows 11'e yükselttim bilgisayarı. Genişletmek için tıkla... Özel değil de yükseltmi dediniz? Bende temiz kurulum yaptığımda böyle olmuştu güncelleştirmeleri yükledim ekran kartı sürücülerini indirdim ardından yeniden başlattıktan sonra sorun çözülmüştü :/
Sgt Roach Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Temmuz 2020 Mesajlar 1.865 Çözümler 2 22 Mart 2022 #15 altotziki dedi: Linki atabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Hocam resim bana ait değil işte buradaki gibi kenarları yumuşak olacak dosya gezgininin.
altotziki dedi: Linki atabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Hocam resim bana ait değil işte buradaki gibi kenarları yumuşak olacak dosya gezgininin.
Kedi60 Hectopat Katılım 19 Ocak 2022 Mesajlar 455 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2022 #16 Hocam arama kısmına winver yazıp hangi sürüm olduğunu yazar mısınız?
Sgt Roach Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Temmuz 2020 Mesajlar 1.865 Çözümler 2 22 Mart 2022 #17 Kedi60 dedi: Hocam arama kısmına winver yazıp hangi sürüm olduğunu yazar mısınız? Genişletmek için tıkla... 21H2 hocam.
Kedi60 dedi: Hocam arama kısmına winver yazıp hangi sürüm olduğunu yazar mısınız? Genişletmek için tıkla... 21H2 hocam.