S sinsipençe Picopat Katılım 8 Haziran 2024 Mesajlar 177 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2025 #1 Dosya boyutu 4 GB indirilenlerden belgeler kısmına bir dosyayı copy-paste yapıyorum. Windows 10'da 2 dakikada işlem gerceklesiyordu ama 11'de tahmini süre 5 saat yazıyor ve 2 saatte anca %25 oldu. Nasıl bir cozum önerirsiniz?
Dosya boyutu 4 GB indirilenlerden belgeler kısmına bir dosyayı copy-paste yapıyorum. Windows 10'da 2 dakikada işlem gerceklesiyordu ama 11'de tahmini süre 5 saat yazıyor ve 2 saatte anca %25 oldu. Nasıl bir cozum önerirsiniz?
O Optimun Picopat Katılım 17 Ağustos 2024 Mesajlar 101 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2025 #2 Donanımların aynı mı?
tomeyv2 Picopat Katılım 11 Ocak 2025 Mesajlar 170 Çözümler 4 19 Ocak 2025 #3 Cihazınızı kulanan farklı bir program olabilir örneğin bir virüs ya da 3.parti farklı bir yazılım gibi kontrol sağlar mısınız?
Cihazınızı kulanan farklı bir program olabilir örneğin bir virüs ya da 3.parti farklı bir yazılım gibi kontrol sağlar mısınız?
HeilLife Kilopat Katılım 25 Haziran 2018 Mesajlar 387 19 Ocak 2025 #4 Harddisk (HDD) mi yoksa Solid State Disk (SSD) mi kullanıyorsunuz?
S sinsipençe Picopat Katılım 8 Haziran 2024 Mesajlar 177 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2025 #5 Optimun dedi: Donanımların aynı mı? Genişletmek için tıkla... Evet, donanımsal bir sorun olduğunu sanmıyorum. tomeyv2 dedi: Cihazınızı kulanan farklı bir program olabilir örneğin bir virüs ya da 3.parti farklı bir yazılım gibi kontrol sağlar mısınız? Genişletmek için tıkla... Herhangi bir sorun gözükmedi. HeilLife dedi: Hard disk (HDD) mi yoksa Solid state disk (SSD) mi kullanıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... İkisi de mevcut. Son düzenleyen: Moderatör: 19 Ocak 2025
Optimun dedi: Donanımların aynı mı? Genişletmek için tıkla... Evet, donanımsal bir sorun olduğunu sanmıyorum. tomeyv2 dedi: Cihazınızı kulanan farklı bir program olabilir örneğin bir virüs ya da 3.parti farklı bir yazılım gibi kontrol sağlar mısınız? Genişletmek için tıkla... Herhangi bir sorun gözükmedi. HeilLife dedi: Hard disk (HDD) mi yoksa Solid state disk (SSD) mi kullanıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... İkisi de mevcut.
tomeyv2 Picopat Katılım 11 Ocak 2025 Mesajlar 170 Çözümler 4 19 Ocak 2025 #6 @sinsipençe cihaz üzerinde bir değişiklik ya da dosyanın işlem türü hakkında bir şey değiştirdiniz mi? Son düzenleyen: Moderatör: 19 Ocak 2025
@sinsipençe cihaz üzerinde bir değişiklik ya da dosyanın işlem türü hakkında bir şey değiştirdiniz mi?
HeilLife Kilopat Katılım 25 Haziran 2018 Mesajlar 387 19 Ocak 2025 #7 sinsipençe dedi: Evet, donanımsal bir sorun olduğunu sanmıyorum. Herhangi bir sorun gözükmedi. İkisi de mevcut. Genişletmek için tıkla... Kopyalama işlemini hangisinde gerçekleştiriyorsunuz ?
sinsipençe dedi: Evet, donanımsal bir sorun olduğunu sanmıyorum. Herhangi bir sorun gözükmedi. İkisi de mevcut. Genişletmek için tıkla... Kopyalama işlemini hangisinde gerçekleştiriyorsunuz ?
S sinsipençe Picopat Katılım 8 Haziran 2024 Mesajlar 177 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2025 #8 tomeyv2 dedi: @sinsipençe cihaz üzerinde bir değişiklik ya da dosyanın işlem türü hakkında bir şey değiştirdiniz mi? Genişletmek için tıkla... Hayır. HeilLife dedi: Kopyalama işlemini hangisinde gerçekleştiriyorsunuz? Genişletmek için tıkla... C diski.
tomeyv2 dedi: @sinsipençe cihaz üzerinde bir değişiklik ya da dosyanın işlem türü hakkında bir şey değiştirdiniz mi? Genişletmek için tıkla... Hayır. HeilLife dedi: Kopyalama işlemini hangisinde gerçekleştiriyorsunuz? Genişletmek için tıkla... C diski.