entity1 Femtopat Katılım 28 Mayıs 2024 Mesajlar 21 Çözümler 1 29 Haziran 2024 #1 Az önce fark ettim bir anda böyle olmuş nasıl eski haline çevireceğim? Güncelleme ile mi oldu yoksa bir ayarı mı bozdum? Dosya Ekleri Ekran Görüntüsü (2).png 16,8 KB · Görüntüleme: 46
Az önce fark ettim bir anda böyle olmuş nasıl eski haline çevireceğim? Güncelleme ile mi oldu yoksa bir ayarı mı bozdum?
Mranon Hectopat Katılım 21 Mayıs 2022 Mesajlar 498 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2024 #2 Windows 11 varsayılanı bu şekilde zaten, sizde farklı mıydı ki?
entity1 Femtopat Katılım 28 Mayıs 2024 Mesajlar 21 Çözümler 1 29 Haziran 2024 #3 masaüstünün üstünde "Hızlı erişim" mi ne o tarz birşey yazıyordu birde "Bu bilgisayar" ın altında o masaüstü, indirilenler, belger... falan vardı şuan yok. Böyle birşeydi sanırsam (fotoğraf bana ait değil) Mranon dedi: Windows 11 varsayılanı bu şekilde zaten, sizde farklı mıydı ki? Genişletmek için tıkla... Dosya Ekleri Ekran Görüntüsü (3).png 34,7 KB · Görüntüleme: 34
masaüstünün üstünde "Hızlı erişim" mi ne o tarz birşey yazıyordu birde "Bu bilgisayar" ın altında o masaüstü, indirilenler, belger... falan vardı şuan yok. Böyle birşeydi sanırsam (fotoğraf bana ait değil) Mranon dedi: Windows 11 varsayılanı bu şekilde zaten, sizde farklı mıydı ki? Genişletmek için tıkla...
Mranon Hectopat Katılım 21 Mayıs 2022 Mesajlar 498 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2024 #4 Bende de bir ara böyle olsun. Windows update sonrası "düzelmişti". Sizin istediğiniz tip, fazla yer kaplıyor. Zaten ikisi de aynı yeri açıyor. Nasıl eski şekle döner açıkçası bilmiyorum.
Bende de bir ara böyle olsun. Windows update sonrası "düzelmişti". Sizin istediğiniz tip, fazla yer kaplıyor. Zaten ikisi de aynı yeri açıyor. Nasıl eski şekle döner açıkçası bilmiyorum.