Windows 11 dosya taşımak aşırı uzun sürüyor

Daha fazla  
Merhabalar, 1 Dosya taşımak istiyorum bir klasöre fakat aşırı uzun sürüyor. Nedenb böyle bir sorunla karşılaştım? normalde bikaç saniyede biterdi. İnternetim 50 megabayt hızla çalışıyor. Fotoraf ektedir.

Dosya taşımak demişsiniz internet ne alaka.

Dosyayı ekleyemiyorum. Sunucu hatasıyla karşılaşıldı diyor. Ama size şöyle izah edeyim: 4 GB'lik normal bir dosyayı bir klasöre taşırken 2 gün sürecek yazıyor he internet hızım 100 KB gözüküyor halada aynı

Dosya taşımak demişsiniz internet ne alaka.
internet hızı 100 kb gözüküyor orda ama normalde 50 megabayt fotorafı atabilseydim gösterirdim

PC'nin içinde a dosyasını b yerinden C yerine atacaksınız değil mi?

Nereye dosya taşıyorsun? PC arasındaysa SSD/HDD hızına göre değişir. Flash bellek ve başka dış etkeneyse o cihazın yazma hızına göre değişir. İnternet ile alakalı bir durum yok.Google drive gibi yerlere yedekleme mi yapıyorsun?

Öyle bir yazmışki hiçbir şey net değil.

şimdi şöyle söyliyim Pure diye bir mod var Asetto corsa için bu pure denen modu asetto corsa klasörüne atmak istiyorum fakat dediğim gibi bu sorunla karşılaşıyorum.

şimdi şöyle söyliyim Pure diye bir mod var Asetto corsa için bu pure denen modu asetto corsa klasörüne atmak istiyorum fakat dediğim gibi bu sorunla karşılaşıyorum.
Harddisk kullanıyorsun sanırım. Diğer türlü dosyan bozuk veya virüslü olabilir.

Öyle bir yazmışki hiçbir şey net değil.
a dosyasını c klasöründeki bir klasöre taşıycam kopyalasamda olur. Kısaca mod kurucam yani

ssd kullanıyorum. Birazdan başka bir dosyayı atmayı deniycem eğer sorunsuz bir şekilde giderse dosyada sorun var demektir

bakın ssd

büyük ihtimalle dosya bozuk. 30 GBlik bir dosyayı taşırken 20 sn falan sürüyor

kullandıgım dosyanın bozuk oldugunu nasıl anlarım? SOL Yüklerkende aynı sorunla karşılaşıyorum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…