Windows 11 DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL hatası

İşletim sistemi
Windows 11
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
ASUS ROG STRIX G513RM Ryzen 7 6800H , NVIDIA RTX 3060 140W, 16GB 4800MHz RAM, 512+500GB M2 SSD
Minidump Rapor Linki
https://drive.google.com/file/d/1rNtFuduaQPMiwG774JFUfIi9XqnM8qDk/view?usp=sharing
RAM
16GB DDR5 4800MHz
Ekran kartı
RTX 3060
İşlemci
Ryzen 7 6800H
Merhaba,

ASUS ROG STRIX G15 cihazımda 1 aydır başlıktaki hatayı cihazımı her açtığımda almaktayım. Mavi ekran ardından yeniden başlatıyor ve cihaz açılıyor. 2-3 defa da mavi kurtarma ekranına geldi. Cihazı almamın üzerinden 2 seneyi aşkın bir zaman oldu bakıma göndermeye vaktim olmadı belki onunla da ilgisi vardır diye düşünüyorum. Yazın da başka hatalar almıştım ama nadiren oluyordu o yüzden çok umursamamıştım. Minidump dosyasını paylaşıyorum.

Yardımcı olacaklara şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
@DexMean Minidump dosyası BIOS bilgilerini vermiyor. O yüzden BIOS bilgilerini göremiyorum. BIOS güncel değilse güncelleyin. Razer yazılımlarını kaldırın.

Ekran kartı sürücülerini kaldırıp tekrar kurun.

Şimdilik bu kadar.

G513RM için en son 2023'te bir BIOS güncellemesi gelmişti. Tekrardan kurdum ne olur ne olmaz diyerek, NVIDIA sürücülerini sildikten sonra dahili sürücüleri silmeme gerek var mı? MUX switchten ötürü o ekran kartını kullanmıyorum bile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…