Ahmetoyunbros Hectopat Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 923 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Kasım 2022 #11 BMKJURB dedi: Performans olarak bir avantajı var mı? Veya dezavantajı ben düz siyah kullanıyorum bilmediğim için sormak istedim. Genişletmek için tıkla... Slayt gösterisi olmasın da gerisinin önemi yok. O slayt gösterisi çok başımı yaktı muhtemelen her slayt değiştiğinde oyun donduğundan min fps problemleri yaşadım. Ama sabit resimlerin modern sistemlerde etkisi olacağını sanmıyorum, bana olmadı.
BMKJURB dedi: Performans olarak bir avantajı var mı? Veya dezavantajı ben düz siyah kullanıyorum bilmediğim için sormak istedim. Genişletmek için tıkla... Slayt gösterisi olmasın da gerisinin önemi yok. O slayt gösterisi çok başımı yaktı muhtemelen her slayt değiştiğinde oyun donduğundan min fps problemleri yaşadım. Ama sabit resimlerin modern sistemlerde etkisi olacağını sanmıyorum, bana olmadı.
B BMKJURB Hectopat Katılım 15 Haziran 2021 Mesajlar 2.837 Yer Kayseri Daha fazla Sistem Özellikleri A520M-K ANAKART / AMD RYZEN 5 3600 / GT 730 EKRAN KARTI / 8GB 2666MHZ RAM / 240GB KİNGSTON A400 SSD Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik - Elektronik teknikeri 5 Kasım 2022 #12 Berkay4154 dedi: Düz rengin avantajı kullanacağınız arka plana göre güç tüketimini ve bileşenlere binen nispi yükü azaltması. Genişletmek için tıkla... Windows'un kendi temaları daha mı fazla kaynak tüketiyor siyah temaya göre.
Berkay4154 dedi: Düz rengin avantajı kullanacağınız arka plana göre güç tüketimini ve bileşenlere binen nispi yükü azaltması. Genişletmek için tıkla... Windows'un kendi temaları daha mı fazla kaynak tüketiyor siyah temaya göre.
Ahmetoyunbros Hectopat Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 923 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Kasım 2022 #13 BMKJURB dedi: Windows'un kendi temaları daha mı fazla kaynak tüketiyor siyah temaya göre. Genişletmek için tıkla... Slayt gösterilerini Allah bildiği gibi yapsın. Min fps canavarı. Resim olduğu sürece sorun göremedim.
BMKJURB dedi: Windows'un kendi temaları daha mı fazla kaynak tüketiyor siyah temaya göre. Genişletmek için tıkla... Slayt gösterilerini Allah bildiği gibi yapsın. Min fps canavarı. Resim olduğu sürece sorun göremedim.
SOLES Hectopat Katılım 24 Haziran 2022 Mesajlar 1.887 Çözümler 2 Yer Bursa 25 Kasım 2022 #14 BMKJURB dedi: Performans olarak bir avantajı var mı? Veya dezavantajı ben düz siyah kullanıyorum bilmediğim için sormak istedim. Genişletmek için tıkla... Sistem özelliklerinize bağlı bir durum.
BMKJURB dedi: Performans olarak bir avantajı var mı? Veya dezavantajı ben düz siyah kullanıyorum bilmediğim için sormak istedim. Genişletmek için tıkla... Sistem özelliklerinize bağlı bir durum.
Windows13 Decapat Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 189 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Kasım 2022 #15 14 yıllık laptop var bende onda bile sorun olmuyor